Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szájrapuszi megcsalásnak...

Szájrapuszi megcsalásnak számít-e?

Figyelt kérdés

Pár hete megismerkedtem egy sráccal, egy buliban. Kölcsönösen szimpatizáltunk egymással. A legközelebbi bulin megint csak összefutottunk, és végül leragadtunk egymás mellett. Mind a ketten felöntöttünk a garatra, és egyszer csak elcsattant egy szájrapuszi, ami nem tartott tovább pár másodpercnél.

Őszintén megmondom, hogy nem mardos a bűntudat, meg semmi ilyesmi, csak érdekelne, hogy nálatok ez már megcsalásnak számítana-e.

A barátommal 4 éve vagyunk együtt.

25/L

2011. jún. 14. 13:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%

Nem tartom helyeslendő és rendszert csinálandó dolognak, de akkora főbenjáró bűnnek sem, hogy emiatt szakítani kelljen.

Különösen, ha egy alkalomról van szó és a párodat szereted, nem azt a srácot. (Nem vagyok képmutató erénycsősz.)

2011. jún. 14. 13:59
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez megcsalás.Én szakítanék veled ha a pasid helyében lennék.
2011. jún. 14. 14:00
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

én ezt egy jelzésnek venném,és átgondolnám az érzéseimet,és h miért történhetett ez meg,változott-e valami. ha nincs bűntudatod,az valóban nem jó. át kéne értékelned az életed mármint a pároddal kapcsolatban,h ő e az igazi. én 6 éve vagyok a férjemmel,de el se tudom képzelni,h más akár egy újjal is hozzámérjen. én a férjemé vagyok,testem-lelkem az övé és kész.

ha te másképp érzed,akkor tarts önvizsgálatot.

2011. jún. 14. 14:04
 24/29 anonim ***** válasza:

Igen annak számít főleg, hogy meg sem bántad. Én amikor már eljutottam erre a szintre, hogy csókolóztam mással ( nem szájra puszi volt) elegem volt a kapcsolatomból, nagyon fáradt voltam. De nem mentem tovább a sráccal és ezt is megbántam, hisz hivatalosan megcsaltam, megaláztam a párom. Másnap szakítottam vele, nem mondtam el neki, hogy mi történt, ez nekem adta a lökőerőt, hogy belássam, ha boldog lennék ez nem fordulhatott volna elő.

Ha erre képes voltál legközelebb többre is az leszel.

2011. jún. 14. 14:10
 25/29 anonim ***** válasza:

Nálam nem számít szó szoros értelemben vett megcsalásnak, de ezzel a párom el is vesztené a bizalmamat. És ha nem szakítanék vele akkor sok időbe kerülne a megbocsájtás...és a bizalom újra kiépülése, hát az még tovább...

Én annyira bízom benne és annyira szoros a kapcsolatunk, hogy ilyen esetben teljesen összeomlana bennem minden amit 4 éve kettőnkről hiszek...

Ha téged nem mardos a bűntudat akkor egészségedre:D

21-L

2011. jún. 14. 14:30
 26/29 anonim ***** válasza:

Határeset.

Ha közös akaratból történik, akkor igen.

Ha valakire rámászik pl. az exe, akkor nem.

2011. jún. 14. 15:18
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az.
2011. jún. 14. 16:19
 28/29 anonim ***** válasza:
Lúfa-szt.
2011. jún. 14. 16:44
 29/29 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer egy lány leült mellém (barátnőm van), és hozzáért a lábával az én lábamhoz. Nyilván nem egy vadidegenről beszélünk, jól ismerem, csak most nem ez a lényeg. A lényeg, hogy a lábával hozzám ért.

Én elgondolkodtam, és kb beletelt 3 mp-be, mire elvettem onnan a lábamat.

Egész nap olyan nyomás volt bennem, úgy mardosott a bűntudat...

Számomra ez is átlépte azokat a bizonyos határokat, pedig nem is én léptem semmit, szimplán csak későn vettem el a lábam.

Nekem ezek nem férnek bele. A puszi a szájra meg már nem hogy átlépte a határt, de már vízumköteles!

F

2011. jún. 14. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!