Szájrapuszi megcsalásnak számít-e?
Pár hete megismerkedtem egy sráccal, egy buliban. Kölcsönösen szimpatizáltunk egymással. A legközelebbi bulin megint csak összefutottunk, és végül leragadtunk egymás mellett. Mind a ketten felöntöttünk a garatra, és egyszer csak elcsattant egy szájrapuszi, ami nem tartott tovább pár másodpercnél.
Őszintén megmondom, hogy nem mardos a bűntudat, meg semmi ilyesmi, csak érdekelne, hogy nálatok ez már megcsalásnak számítana-e.
A barátommal 4 éve vagyunk együtt.
25/L
Nem tartom helyeslendő és rendszert csinálandó dolognak, de akkora főbenjáró bűnnek sem, hogy emiatt szakítani kelljen.
Különösen, ha egy alkalomról van szó és a párodat szereted, nem azt a srácot. (Nem vagyok képmutató erénycsősz.)
én ezt egy jelzésnek venném,és átgondolnám az érzéseimet,és h miért történhetett ez meg,változott-e valami. ha nincs bűntudatod,az valóban nem jó. át kéne értékelned az életed mármint a pároddal kapcsolatban,h ő e az igazi. én 6 éve vagyok a férjemmel,de el se tudom képzelni,h más akár egy újjal is hozzámérjen. én a férjemé vagyok,testem-lelkem az övé és kész.
ha te másképp érzed,akkor tarts önvizsgálatot.
Igen annak számít főleg, hogy meg sem bántad. Én amikor már eljutottam erre a szintre, hogy csókolóztam mással ( nem szájra puszi volt) elegem volt a kapcsolatomból, nagyon fáradt voltam. De nem mentem tovább a sráccal és ezt is megbántam, hisz hivatalosan megcsaltam, megaláztam a párom. Másnap szakítottam vele, nem mondtam el neki, hogy mi történt, ez nekem adta a lökőerőt, hogy belássam, ha boldog lennék ez nem fordulhatott volna elő.
Ha erre képes voltál legközelebb többre is az leszel.
Nálam nem számít szó szoros értelemben vett megcsalásnak, de ezzel a párom el is vesztené a bizalmamat. És ha nem szakítanék vele akkor sok időbe kerülne a megbocsájtás...és a bizalom újra kiépülése, hát az még tovább...
Én annyira bízom benne és annyira szoros a kapcsolatunk, hogy ilyen esetben teljesen összeomlana bennem minden amit 4 éve kettőnkről hiszek...
Ha téged nem mardos a bűntudat akkor egészségedre:D
21-L
Határeset.
Ha közös akaratból történik, akkor igen.
Ha valakire rámászik pl. az exe, akkor nem.
Egyszer egy lány leült mellém (barátnőm van), és hozzáért a lábával az én lábamhoz. Nyilván nem egy vadidegenről beszélünk, jól ismerem, csak most nem ez a lényeg. A lényeg, hogy a lábával hozzám ért.
Én elgondolkodtam, és kb beletelt 3 mp-be, mire elvettem onnan a lábamat.
Egész nap olyan nyomás volt bennem, úgy mardosott a bűntudat...
Számomra ez is átlépte azokat a bizonyos határokat, pedig nem is én léptem semmit, szimplán csak későn vettem el a lábam.
Nekem ezek nem férnek bele. A puszi a szájra meg már nem hogy átlépte a határt, de már vízumköteles!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!