Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szájrapuszi megcsalásnak...

Szájrapuszi megcsalásnak számít-e?

Figyelt kérdés

Pár hete megismerkedtem egy sráccal, egy buliban. Kölcsönösen szimpatizáltunk egymással. A legközelebbi bulin megint csak összefutottunk, és végül leragadtunk egymás mellett. Mind a ketten felöntöttünk a garatra, és egyszer csak elcsattant egy szájrapuszi, ami nem tartott tovább pár másodpercnél.

Őszintén megmondom, hogy nem mardos a bűntudat, meg semmi ilyesmi, csak érdekelne, hogy nálatok ez már megcsalásnak számítana-e.

A barátommal 4 éve vagyunk együtt.

25/L

2011. jún. 14. 13:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg magadtól, h neked hogy esne, ha a pasid, akivel 4 éve kitartotok egymás mellett szájon puszilna egy másik csajt....
2011. jún. 14. 13:39
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én és a barátom szemszögéből ez megcsalás. Ha valaki valakivel együtt van akkor máshoz hozzá ne érjen. Én még egy tapizás végett is szakítanék.Mindenkinek más a felfogása. De ha szakítana veled a barátod akkor értenéd, hogy miért és tanulnál a hibádból.

18/L

2011. jún. 14. 13:40
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
piásan megcsókoltál mást. szerinted??? a párod tenné,mit szólnál? 15 évesn még elmegy,de 25 évesen...
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mardos a bűntudat, akkor te nem is szereted a párodat.

De amúgy megcsalás.

15/29 anonim ***** válasza:
76%
Annak számít, de nem a szájrapuszi miatt. Mert gondolom ha egy lánynak adnád vagy esetleg lánnyal smárolnál az nem zavarná, csak meglepődne. Itt a lelki oldalával van baj, azzal, hogy nem közömbös neked a pasi. És ez már csók nélkül is a megcsalás egyik fajtáta.
 16/29 anonim ***** válasza:
58%
Ha már nem kell a párod szakits vele,enyit megérdemel,Ha még bűntudatod sincs azt jelenti párodat nem tiszteled,nem is szereted,a nők sajnos olyanok,mint a majmok,addig nem engedig el az egyik ágat,mig megnem fogták jól a következőt.
2011. jún. 14. 13:48
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

13:40: Ha lánnyal smárolna, vagy ugyanilyet csinálna, akkor nem zavarná? :-O Nem tudom, de én ugyanolyan sebességgel hagynám a francba a leszbikus p.icsát...

Igen, megcsalás, nagyon is, nem tudom, 25 évesen hogy nem egyértelmű.

2011. jún. 14. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Az, h megcsalás, vagy sem csakis a ti értékrendeteken múlik.

Ha a párom piásan! (ez nem ment fel semmi alól, sőt...) más lányokat puszilgatna, nem valószínű, hogy sokáig gondolkoznék azon, h mi legyen a folytatás. Azon a véleményen vagyok, hogy a szájrapuszi után jön a csók, utána meg a szex, szóval nem lehet éles határvonalat húzni megcsalás és nem megcsalás között. (Persze nyilván más, amit írt az egyik válaszoló, h a nagymamája szájrapuszit ad neki köszöntésképpen)

2011. jún. 14. 13:53
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen megcsalás, elsősorban a lelki oldal, a bűntudat hiánya miatt. Sajnálom a barátodat.
2011. jún. 14. 13:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
13.53 vagyok, még annyit tennék hozzá, h az, h nincs bűntudatod, lényegében az, ami számít. Ebből nekem az jön le, h nem sok keresnivalótok van a pároddal együtt.
2011. jún. 14. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!