Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a nő? Vagy csak...

Normális ez a nő? Vagy csak szivat engem? Többi lennt!

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együt,minden jól működött köztünk!De 1 éve már lassan nincs szex köztünk,nagyon ritkán rálehet venni,igazából nincs rá oka hogy ne legyen!Nem lettem igénytelen,ugyanolyan vagyok mint amikor összejöttünk.Nyílván az ember változik,mint mindenki,de nem híztam el és ilyenek,jól öltözködöm és ápolt vagyok,tehát nem vagyok igénytelen,nem is vagyok vele bunkó!

Szóval a lényeg az hogy egyszer kedves velem egyszer pedig bunkó,olyan mintha húzná az agyamat vagy én nem tudok mire gondolni!Egyik percben bújik hozzám,másik percben egy köcsög állat vagyok!Ha közeledek feléje szexuális célzattal akkor az utolsó pillanatban leugrik rólam hogy ő még sem akarja,ebbe már teljessen bele feszülök,már nem is merek közeledni feléje mert úgy sem lesz semmi.Már 1 éve nem élünk szexuális életet jóformán!

Egyik percben azt mondja szeret a másik percben meg azt mondja ha ennyire kanos vagyok és dugni akarok akkor keressen más nő!?????

Nem erről van szó már régen találhattam volna magamnak nem hogy szex partnert de másik társat is!Szóval mintha éheztetne szexuálissan de hogy miért csinálja nem tudom!

De én ezt már nem birom idegekkel,emberből vagyok én is,és így szex nélkül már lassan 1 éve,az őrület határán vagyok!

Ti mit csinálnátok?Jó tudom elhagyni!De nem ilyen egyszerü......

2011. jún. 14. 10:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ma 19:20 Pont ugyanígy jártam a pasimmal...a szerencsétlennek azóta sincs nője...de én már boldog vagyok;)
2011. jún. 16. 22:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha egy évvel ezelőtt gyereket szült, akkor pszichológus, meg egy bébiszitter, és egy nyaralás:)
2011. jún. 17. 00:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélgess el vele. De ne támadd le azzal, hogy "megcsalsz?" vagy "ugye már nem szeretsz?", mert akkor csak vádaskodás lesz a vége és nem derül ki semmi. Mondd el normálisan, egyszerûen a saját érzéseid, hogy szereted és kívánod és nem érted, mi a baj. Próbálj meg ne veszekedni vele és ne a gyanúidat mondani, hanem kideríteni a valós okot.

Egyébként tényleg úgy viselkedik, mintha szült volna :) - saját tapasztalat.

És persze látatlanban nehéz értelmes tanácsot adni, de ha nem érzelmi elhidegülés, megcsalás és egyéb válóokok állnak a háttérben, hanem szeret téged, csak a szexet nem kívánja, érdemes rábeszélni hormonvizsgálatra (pajzsmirigy, vérvétel - háziorvos vagy nôgyógyász), mert ilyesmi is állhat a háttérben (a "megkergülésnél" is).

2011. jún. 17. 06:37
 24/26 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen, hogy ebben az évben 3x voltunk együtt és a fáradságra fogja. Szombatja és vasárnapja szabad, alszik is reggel 9-ig és mégis fáradt! Szerintem egyszerűen nem kíván. Meg a szüleire fogja, hogy bármikor benyithanak (ami nem is igaz, mert velük is leültem megbeszélni, hogy... és próbáljuk meg, ezt és ezt megoldásként. Részükről működik). Még zárat is szereltem az ajtóra. Mostmár a kertben alszunk (hétvégi házszerűség) és ott sem... Leültem Vele is megbeszélni és nem tudom volt a válasz. Az a legszörnyűbb, hogy amúgy nagyon édes, mindent megtesz, szerszámokat gépeket csinál nekem stb. De szexelni nem akar. És bármiféle probléma merül fel oldjam meg én egyedül! A kettőnk problémáját?! Vicces, nem? És sajnos nincs hova mennem, mert szívem szerint szakítanék. Nálam egy kapcsolatot 50%-ban a szex határoz meg és nagyon sok embernél így van.

Egy jó párkapcsolat alapja a kiegyensúlyozott szex!

22/N

2011. jún. 17. 19:54
 25/26 anonim ***** válasza:

Szóal én is menekülnék ebből, mert nagyon zavar, hogy mindenért én vagyok a hibás Ő nem, Ő hibátlan, stb..

Ha gondolod írj privibe azt beszélhetünk MSN-en!

2011. jún. 17. 19:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem enged be ebbe a gyik-es fiókomba, ide is írhatsz ha gondolod veronika88@atw.hu címre.
2011. jún. 23. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!