Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a nő? Vagy csak...

Normális ez a nő? Vagy csak szivat engem? Többi lennt!

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együt,minden jól működött köztünk!De 1 éve már lassan nincs szex köztünk,nagyon ritkán rálehet venni,igazából nincs rá oka hogy ne legyen!Nem lettem igénytelen,ugyanolyan vagyok mint amikor összejöttünk.Nyílván az ember változik,mint mindenki,de nem híztam el és ilyenek,jól öltözködöm és ápolt vagyok,tehát nem vagyok igénytelen,nem is vagyok vele bunkó!

Szóval a lényeg az hogy egyszer kedves velem egyszer pedig bunkó,olyan mintha húzná az agyamat vagy én nem tudok mire gondolni!Egyik percben bújik hozzám,másik percben egy köcsög állat vagyok!Ha közeledek feléje szexuális célzattal akkor az utolsó pillanatban leugrik rólam hogy ő még sem akarja,ebbe már teljessen bele feszülök,már nem is merek közeledni feléje mert úgy sem lesz semmi.Már 1 éve nem élünk szexuális életet jóformán!

Egyik percben azt mondja szeret a másik percben meg azt mondja ha ennyire kanos vagyok és dugni akarok akkor keressen más nő!?????

Nem erről van szó már régen találhattam volna magamnak nem hogy szex partnert de másik társat is!Szóval mintha éheztetne szexuálissan de hogy miért csinálja nem tudom!

De én ezt már nem birom idegekkel,emberből vagyok én is,és így szex nélkül már lassan 1 éve,az őrület határán vagyok!

Ti mit csinálnátok?Jó tudom elhagyni!De nem ilyen egyszerü......

2011. jún. 14. 10:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szeretője van,tapasztalat.
2011. jún. 14. 12:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Áh, nem feltétlenül megcsalásról van szó, vannak nők akik nem szeretik, nem élvezik a szexet, kibúvókat keresnek alóla. Hogy ennek mi az oka, az már más kérdés, bármi lehet, de egy beszélgetést mindenképp meg kéne ejteni, hogy erről van-e szó, és hogyan lehetne javítani a helyzeten.
2011. jún. 14. 19:29
 13/26 Srapnel ***** válasza:
78%

Több eset lehetséges:

1. Kiforratlan, bizonytalan, zavart személyiség -> hagyd a fenébe.

2. Lehet, nem csal meg, de nem vagy neki elég, vagy megfelelő -> hagyd a fenébe.

Ez nem kapcsolat, hanem háború. Kell ez neked? Csak azért, mert jól néz ki v. kedves? Hát nem.

2011. jún. 16. 16:34
 14/26 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolóval teljesen egyetértek. vagy agyilag nem stimmel nála valami, magával van baja, vagy te nem vagy neki elég jó. Bármelyik eset reménytelenné teszi a szép jövőt. Úgyhogy én is arra szavazok, hogy hagyd a fenébe.

32/N

2011. jún. 16. 17:11
 15/26 anonim ***** válasza:

Ha nem kíván...akkor nem szeret!Engem a pasim nem kívánt...mert nem szeretett...csak épp elfelejtette közölni velem.(persze mostmár tudom nagyon jól csak naív voltam...)Hosszú hónapok teltek el így mert közben reménykedtem hogy hátha lesz valami változás,bíztam benne hogy alakul majd ez.Mikor rákérdeztem hogy mi már soha sem fogunk szexelni az volt a válasza hogy nem tudja!Ja a lényeg: Csinos vagyok ápolt vagyok tőle 10 évvel fiatalabb...szerettem őt...megtettem érte mindent, főztem mostam takarítottam tényleg csak a fenekét nem nyaltam ki:(Soha Senkinek sem kívánok hogy olyan vagy hasonló időszakot átéljen!Nekem egy 3ik illető adott erőt hogy kitudjak lépni a dologból (nem nem csaltam meg)

A saját érdekedben lépj ki én már testileg lelkileg is éreztem hogy bajom van...szószerint az őrület határán álltam és nem a szex hiány miatt;) de szerintem tudod Te pontosan hogy mire is értem én ezt!Kezdj el ismerkedni...aztán könnyebb lesz.

2011. jún. 16. 17:17
 16/26 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele. Egy ideig nekem sem ment, pedig nagyon szerettem/szeretem a párom, és nem akartam/akarok senki mást. Egy korábbi trauma előjött, és nem tudtam kezelni. Aztán szakember segített. Most minden ok :)
2011. jún. 16. 18:13
 17/26 TOMAtm ***** válasza:
nem vagy még olyan öreg h ne tudj változtatni az életeden.mond meg neki h szereted,de ez igy nem megy tovább vagy megoldjátok a problémát közösen,vagy menjen ki ki külön,mert neked ez nem JÓ.és olyant nem csinálunk ami nekünk nem jó,világos?
2011. jún. 16. 19:16
 18/26 anonim ***** válasza:

hagyd a fenébe, nem szeret ez a csaj. olyan röhej, hogy én meg sokáig úúúúgy szexeltem volna, de összekerültem egy olyan pasival, akitől havonta 1-2 alkalomnál többre nem számíthattam (fáradt volt, karrierista, a munkája volt az élete, pótolta még a szexet is. mellesleg csúnyának tartott engem, de győzködött, hogy ilyen selejtes emberként senki se fog már úgy szeretni, mint ő.)

szerintem keress egy hozzám hasonló kis nimfot, aki megbecsüli, hogy vágysz a teste szeretetére is.

2011. jún. 16. 19:20
 19/26 anonim ***** válasza:

1. Elege van belőled, de még önzőzik egy kicsit.

vagy

2. Van valami problémája, és ez (részben) rajtad tölti ki - ez valószínüleg neki is rossz.

vagy

3. Nem tudja, kellesz-e még neki, vagy nem. - Ez esetben, ha a helyzet MEGBESZÉLÉS UTÁN sem nem változik, akkor dönts te és hagyd el, ha nem akarod így folytatni.

Mindenképpen kérdezd meg, hogy mi a baja! Ha nincs iq-ja normálisan megbeszélni, keress egy értelmesebb nőt. Ha megbeszélitek, kiderül mi a baj, s akkor már megoldani is lehet.

2011. jún. 16. 20:51
 20/26 anonim ***** válasza:
Mintha megerőszakolták volna, de azt csak észrevetted volna eddig.
2011. jún. 16. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.