Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért teszi ezt? Szivat vagy...

Miért teszi ezt? Szivat vagy csak megszokás?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk az élettársammal.Vagyis ő velem mert félrelépett.Van egy 2 évés kisfiúnk eddig egy fedél alatt éltünk egy hete költöztem el a gyerekkel.Ma jött először láthatásra,és számomra érdekesen viselkedett.A Vállamat maszírozta,átölelt,amikor nem figyeltem rácsapott a fenekemre.Ezt miért csinálja szerintetek?Szivatni akar,vagy csak megszokás?(hozzáteszem én igyekszem hűvös jégcsap maradni,nem nézek rá félre érthetően, nem csinálok egyátalában semmit)
2011. júl. 2. 21:12
 1/9 anonim válasza:

mijen értelemben lépett félre? mert lehetséges hogy még szeret.

Én is igy voltam barátommal csak forditva én szakitottam vele de még szeretem szerintem szeret még abbol itélve amit elmondtál de lehet hogy csak a gyerek miatt.

2011. júl. 2. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megszokta, hogy neki szabad, és bár már nem akar a tied lenni, ő azért még mindig úgy viselkedik, mintha te hozzá tartoznál. Mert jót tesz az egójának, ha több nővel "flörtölhet".. Állítsd le, közöld vele, hogy ő már választott, már nem vagytok olyan bizalmas kapcsolatban, mint előtte.
2011. júl. 2. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, megint érdekes vagy, mert tartod a távolságot, ha ki akarsz békülni, ne add könnyen magad.
2011. júl. 2. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:

szakitott veled,mert félrelépett?

hát,már ne is haragudj,de nem fenékcsapdosással kellene téged visszahóditania.Szerintem szivat és nem is gondolja komolyan.Ő mit mond erröl?

2011. júl. 2. 21:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyan értelemben hogy most is "együtt vannak".Igen le kell állítani de nagyon nehéz,mert nekem nagyon hiányzik,bár tényleg nem mutatom ki,hacsak azzal nem,hogy hagyom.Hogy bizonyosodhatnék meg arról hogy szeret e még?Van erre valami bevált módszer?
2011. júl. 2. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Tul sokat megengedett maganak. Nem probaltam kirantani magad a kezei kozul? Nem szolitottad meg a fenekcsapasert?

Pofatlansag volt a reszerol.

Ket jo nagy taslit erdemelt volna toled.

26L

2011. júl. 2. 21:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem miért csinálja.Míg egy lakásban voltunk elég harapós voltam meg ideges és végtelenül elkeseredett,akkor sokszor mondtam hogy ne érjen hozzám.Igen ő szakított,merthogy nekem hülye természetem van :-)És nem vagyok hajlandó a kapca rongya lenni(átvitt értelemben)
2011. júl. 2. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd találsz valakit, és visszagondolva szánni fogod ezt a szerencsétlent.Ez nem pasi, hanem egy vicc, az új nő tud erről, gondolom nem, vele is ezt fogja csinálni.
2011. júl. 2. 21:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy az új nőnek dicsekedne vele....
2011. júl. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!