Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy birtokolni...

Úgy érzem, hogy birtokolni akar. Mit csináljak? Hogyan lehetne megbeszélni a dolgot?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, anyukámmal élek. A barátom már kb egy éve itt lakik nálunk. Volt egy hobbi féleségem, ami neki nem tetszett, így abbahagytam a kedvéért még 2 éve, de megbántam és most újra kezdtem úgy egy hónapja. Minden nyáron lehet táborba menni, és jövőhéten lenne a tábor, és lehetséges, hogy én is el tudok menni, aminek nagyon örülnék, viszont ő nem. Igazából semminek sem örül szinte, ha tervezek valami programot, főleg az olyanoknak nem, ami kicsit hosszabb. A tábor egy hetes lenne kb, de egyszerűen nem tudom beadagolni neki, hogy szeretnék rá menni, mert tudom hogy megbántanám. De csak egyetlenegy hétről van szó, nem évekről. És egyszerűen nem bírja ki, hogy ne legyek mindig otthon. Mikor valakinél szeretnék aludni, vagy egy bnőm aludna nálam, azt sem nézi jó szemmel. Hogyan tudnám ezt megbeszélni vele? Már többször próbálkoztam, de egyszerűen nem érti meg, hogy szükségem van olyan időre, amit a saját kedvtelésemmel töltök el, és nem csak itthon vagyok. 24 éves, én meg 19, egyikünk sem gyerek már, úgyhogy nem értem, hogy miért olyan nagyon nehéz tőle engednie.
2011. jún. 13. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen zsaroló pasikat én mindig lapátra tettem :) én is kellő szabadságot adok a másiknak, és ugyanezt el is várom. ha valaki erre nem képes, az lelkileg nincs rendben, úgyhogy nem tudok vele mit kezdeni.

felesleges rimánkodni, magyarázkodni vagy bármi. ő ilyen. vagy elfogadod és mindig mindent úgy csinálsz ahogy őneki megfelel, vagy megszabadulsz tőle. Én az utóbbit javaslom.

32/N

2011. jún. 15. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Még nem vagy a felesége nem vagy köteles engedély kérni. Néha néha kell egy kis szabad tér különben megfojtsátok egymást. De azért rendszert nem csinálnék belőle. Akinek komoly párja van nem csavarog állandóan egyedül. A táborba viszont a helyedbe elmennék.
2011. jún. 15. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
bejelentetted, hogy menni akarsz?
2011. jún. 15. 21:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne kérj engedélyt, jelentsd be már a bőrönddel a kezedben, vagy már jó messziről írj búcsúlevelet, ha nincs erőd személyesen szembeszállni vele.
2011. jún. 16. 00:47
 15/18 A kérdező kommentje:
elmentem, nagyon jó volt :)
2011. aug. 5. 12:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Helyes!:-))) Pasi túlélte?
2011. aug. 6. 07:05
 17/18 A kérdező kommentje:
TÚL :D
2011. aug. 6. 10:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennek őszintén örülök. Főleg azért, mert ennek révén megtanulhatod, hogy mi a különbség az összetartozás, és az alárendeltség között. Az ember néha a nagy szerelemben elveszíti a fonalat ebben a nagyon fontos kérdésben:-)) Ha igazán szeret, hozzá tudod majd szoktatni, hogy attól, mert van egy saját érdeklődésed, életed, még ugyanúgy szereted őt. Sok sikert hozzá, és sok boldogságot!:-))
2011. aug. 6. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!