Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak a fiatal férfaik lehetnek...

Csak a fiatal férfaik lehetnek jóképűek?

Figyelt kérdés
:)))
2011. jún. 13. 15:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Egyébként nem parodizálás,csak érdekelt,hogy

hogyan vélekednek a pasikról!Csak az a kérdés adta az ihletet!:)

2011. jún. 13. 17:02
 22/31 anonim ***** válasza:
60%

biztos abnormális vagyok, de nekem 40 év alatt valahogy nem is jön be senki... szóval szerintem igenis lehetnek jóképűek az idősebbek is!

21/L

2011. jún. 13. 17:37
 23/31 anonim ***** válasza:
67%
Hát, én 25 vagyok, de a fiatal fiúk, mondjuka a24 alattiak engem nem nagyon tudnak már felizgatni. Ők számomra helyesek tudnak lenni, amit a gyermeteg éretlnséggel társítok. Ez számomra nem férfiasság. A férfi egy picit idősebb kortól kezdődik , és a férfiasságnak nincs köz a jóképűséghez. Tehát az én válaszom, véleményem, hogy jóképű nem fontos, a férfias a fontos, a férfias sárm és az bizony nem jellemző a nagyon fiatalokra.
2011. jún. 13. 19:15
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 50 éves, még most is nagyon vonzó és sármos. Sok harmincas megirigyelhetné.
2011. jún. 13. 21:27
 25/31 anonim ***** válasza:
78%

Na nézzük csak.Szerinted csakis fiatal férfiak lehetnek jóképűek?

1. Brad Pitt 47 éves

[link]

2. Johnny Depp 48 éves

[link]

3.Hugh Jackman 42 éves

[link]

4. Mel Gibson 56 éves

[link]

5. Keanu Reeves 46 éves

[link]

6.Alain Delon 76 éves

[link]

7. Anthony Delon 47 éves

[link]

8. Sean Connery 80 éves

[link]

Mind egytől egyik jóképű..

és még nem is beszéltünk azokról a férfiakról akik hétköznapi férfiak,és ők is jóképűek..

2011. jún. 13. 23:59
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Na meg itt egy idei kép "Aragorn"-ról, azaz Vigo Mortensenről, aki holnap lesz 54.

Egyáltalán nem csak a fiatalok lehetnek jóképűek. Sőt szerintem a korral változik az ízlés is. Ha azt nézem, hogy fiatalkoromban akikért meg voltam őrülve, most ha az akkori képeiket megnézem, úgy vagyok vele, hogy úúúúúú és tetszett, úúúúúú de kisfiú, jézus, ma egy ilyen kis fiatal srác elmegy mellettem rá sem nézek, nem hogy jóképűnek tartsam.

2012. okt. 19. 05:24
 27/31 anonim ***** válasza:
92%

Közelítsd a kérdést a másik oldalról : sok férfi 30 év után is érezheti magát fiatalosnak , jóképűnek , szívtiprónak .

Páran meg is felelnek annak , amit gondolnak magukról.

Egyébként meg : ízlés dolga !

Nálam huszadrangú kérdés a külső , ha intelligens , megértő , türelmes , párkapcsolat esetén hűséges--tehát , ha tényleg férfi --nem csak egy önhitt hímivarú ,vagy csak egy közönséges kangörcs.)

2012. okt. 19. 06:59
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert a szépség elsősorban a génektől függ (nőknél is), az öregedés meg mindenkinél más ütemben zajlik.
2012. okt. 19. 17:06
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy :)

Nekem a fiatalok közül egyetlen egy sem tetszik és nem is tetszett soha :)

Szerintem az idő szépíti őket.

2012. okt. 19. 17:41
 30/31 anonim ***** válasza:

fiatalabb koromban úgy gondoltam, hogy igen, de azóta rájöttem, hogy nekem csak a korban hozzám illők jóképűek (plusz mínusz 10 éb legfeljebb).

ez alól kivétel Johnny Depp, mert ő az isten, ez nem vitás

2012. okt. 19. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!