Mit tegyek ha nem birok a férjemmel élni? Nem életrevaló. Nem lehet rá alapozni.
"mert depresszios" - ezek összefüggnek, amiket itt írtál..
Nagyon-nagyon okosnak és segítőnek kell lenned: ebből kijönni. MUNKÁT TALÁLJATOK! keress Te neki - lehet, hog nem a szakmájábanm, de munkát kell találni.
Már ne haragudj,de mint férjes asszony nem értem,hogy ilyen körülmények,helyzetek mellett hogy tudtál hozzá menni feleségül?
Az egy hülye kifogás,hogy csakis a testvérénél találkoztatok.Ha nem 3 hónap együtt járás után mentél hozzá,akkor olyan nincs,hogy nem ismered meg,nem tudod hogy ő hol,és milyen körülmények között él.Addig hozzá sem mentem volna,ha nem tart annyira fontosnak,hogy elvigyen a lakására még akkor is ha puritán módon él.Az hogy nem dolgozik,ez sem lehet új.Gondolom előtte sem kapkodott a munkákért.Voltaképpen a saját butaságod miatt vagy most ebben a helyzetben.
Ám a legnagyobb hiba az,hogy te mindent vittél a házasságba úgy,hogy előtte nem térképezted fel,hogy hova is viszed.Grat.okos vagy...
hat tudod en egy ilyen ferfitol elvalnek de nagyon gyorsan. egy hibat mar elkovettel h hozzamentel. meg egy hibat ne kovessel el, h gyereket is szulsz neki ne tedd pokolla az eletet a gyerekednek.
megvaltoztatni nem fogod mert nincs igenye ra.
nezd nekem van egy sogornom. ok a pitriban nottek fel egy egyszobas lakotelepi lyukban. sosem volt sajat agya. es nincs is igenye h jobb legyen. dolgozott Mo-n masfel evet ezalatt kitalalta h a munka mufaja nem neki valo. Kulfodlre koltoztek ott sem volt maskepp, ott is csak 9 honapot dolgozott es mindent kitalalt h ne kelljen dolgozni. gyereket szult a semmibe csak dolgozni ne kelljen. ferje dolgozik mint egy barom h eltartsa. itt is egyszobasban laknak nincs is igenye nagyobbra. Holott itt egy csalad alt-ban ket emeletes 400nm-es hazakban laknak...
Váljatok el, persze hogy kell neki a gyerek hisz így vele marad az eltartója.
Nem értem nő létedre hogy lehetél olyan vak hogy hozzámeny egy ilyen alakhoz, nem dumáltatok az esküvő elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!