Hogyan hárítsam el az apósom bizalmaskodását?
Figyelt kérdés
Fiatal házas férfi vagyok. Nem vagyok prűd, de alaposan megválogatom, kit engedek közel magamhoz. Mi például a szüleimmel sem voltunk olyan "puszilkodós" fajták. Mióta megismertem a feleségem családját, van egy gondom. Az apósom nagyhangú, mackós, jókedélyű, nagy tréfacsináló ember, árad belőle az életszeretet és a derű. Ez nem is lenne baj, csak kicsit harsányan csinálja. Pl. amikor náluk vagyunk, mellém ül, a kezét a vállamra teszi, csapkodja a combomat (az én combomat, nem a magáét) hahotázás közben, hátba vereget stb. Ez engem baromira zavar. Ilyet még a saját apám sem tett sosem. Apósom a saját fiaival is ilyen (és a lányával, a feleségemmel is), de én nem vagyok a fia. Az is rossz, hogy olyan nyíltan beszél szexuális kérdésekről. Mindig arról faggat, mikor "csinálok" neki végre unokát. A múltkor pedig (s ez volt mindennek a teteje), az unoka-kérdés feszegetése közben odakapott a farmernadrágomhoz, rámarkolt a "csomagomra", s röhögve mondta, hogy reméli, gyakran szoktam használni a fegyveremet. Nekem ez már sok. Hogy közöljem vele, hogy ne érjen hozzám?2009. márc. 21. 19:19
11/15 A kérdező kommentje:
A legutóbb nagyon csúnya jelenetünk volt, mert az apósomék eljöttek hozzánk látogatóba (most voltak először az új lakásunkban), és nem tudtak szóhoz jutni a meglepődéstől, amikor felfedezték, hogy a feleségemmel külön szobában alszunk (így egyeztünk meg, mindkettőnknek szüksége vana saját kuckóra). Elkezdtek minket győzködni arról, hogy ez nem normális, de mi viszont így érezzük jól magunkat.
2009. szept. 6. 17:45
12/15 anonim válasza:
Mondjátok azt, hogy együtt alszotok, csak nappal kell külön pl. dolgozószoba.
Én biztos így csinálnám. Amúgy teljesen megértelek Benneteket. Mondjuk nálam együtt alvás ok, de saját szobához ragaszkodom.
13/15 anonim válasza:
Szerintem meg mondd meg neki az őszintét: "Papa, itt nem lesz gyerek" Erre ő befordul, visszavesz életkedélyéből, ti meg aludhattok háborítatlanul külön a kis kuckótokban.
14/15 anonim válasza:
ha poénos ember, legyél te is poénos.
mond neki legközelebb egy nagy vigyorral, hogy " ma nem ülök melléd, mert a múltkor is azt hittem, hogy meg akarsz erőszakolni". és ülj máshova.
15/15 anonim válasza:
En csak felrehivnam es megmondanam neki kerek perec hogy egy kicsit kenyelmetlenul erzed magad, nem szereted ha egy ferfi fogdos foleg nem a combodon meg privat reszeiden! Ugyanakkor en azt is megmondanam neki hogy ne usse bele az orrat a Te ugyeitekbe ha majd utban lesz az unoka akkor szolsz idoben. Lehet hogy egy kicsit pervert az apos??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!