Hogyan hárítsam el az apósom bizalmaskodását?
Először is legyél magabiztos. Te állsz a jó oldalon.
Ha összejön a család, intézd úgy, hogy ne legyél az apósod közelében. Feleséged is kérheted, hogy segítsen ebben. Ha mégis megint alkalmat talál, hogy letámadjon, mondj valami ilyesmit: Nézd Papa(Józsi), én ehhez nem vagyok szokva, engem ezzel zavarba hozol, kérlek fékezd magad a közelemben. Azt is mondhatod: A bizalmas témáinkról csak a feleségemmel beszélgetek. Senkivel sem szeretném a kettőnk ügyét kitárgyalni.
Ha megsértődik, vagy visszabeszél, vagy bármi durva válasz, akkor a nejeddel együtt elhagyod a helyszint, és addig mosolyszünet, míg valami érdemleges lépés nem történik.
Valószínűleg nem rosszindulatú, ő egyszerűen ilyen. Az életszeretet, derű stb. már csak nem baj! Szerintem túléled, ha melléd ül, hátbavereget - legfeljebb próbálj úgy helyezkedni, hogy a feleséged köztetek üljön, stb.
Ha szexre terelődik a szó, nem veszed a poénjait, aki mókamester, úgyis szórakoztatni szeret, és ha látja, hogy ezt nem veszi a "közönség", szerintem abbahagyja. A csomagmarkolászás tényleg túlzás, ebben az esetben jobb lenne, ha a feleséged vagy az anyósod rászólna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!