Mit tegyek, hogy a párom lánya (egy kicsit) megszeressen?
1 éve vagyok együtt a párommal,de a lányával csak most ismerkedtem meg,pár hónapja.
A lány 11 éves,okos,de engem nem nagyon kedvel...
Múltkor pl. mentünk az étterembe és a kislány megkérdezi a páromtól,hogy nekem muszáj-e mennem meg hogy én miért vagyok mindig itthon,amikor Ő is itt van.
Az anyukája rengeteget szokott szidni otthon(a kislány előtt is),mert a volt férjével még együtt voltak,amikor én elkezdtem a férfival randizni...
A nő gyűlöl engem,nem is köszön,régebben még leveleket is hagyott a postaládánkban,névtelenül,persze.
Nem tudom,hogy miket mondhat rólam a lánynak,mert a lány olyanokat mond nekem,hogy ha idősebb leszek,akkor az apukája úgy is dobni fog egy fiatalabbért,meg hogy én csak a pénze miatt vagyok az apjával...Biztos,hogy otthon hallja ezeket,mert máshol nem nagyon mondanának ilyet neki.
Ha próbálok vele beszélgetni,akkor azt mondja,hogy most fáradt,majd máskor vagy elkezd zenét hallgatni.
Mit tegyek?
21n
Biztos nehéz Neki, mivel elváltak a szülei. (egyébként Miattad, vagy mennyi idő telt el közted és a válás közt?)
Nekem nincs személyes tapasztalatom, viszont az egyik barátnőm (15,5) hasonló helyzetben volt. Az apja összejött egy nővel, aki readásul fiatalabb is az apjánál(nem vészesen) (náluk a válás és az új nő között rengeteg idő telt el, szinte a születésekor váltak) Na, amikor megismerte a nőt, hallani sem akart róla, nekem szidta állandóan. Pedig nem is ismerte, de nem is akarta megismerni. Aztán ma már addig jutottak, hogy olyanok mint a testvérek:D kis túlzással, de tényleg. Idő kellett csak, amíg belátta, hogy milyen rendes is a csajszi, mindent meg tudnak beszélni, plusz az apja is normálisabb lett.
Még vmi:
"miiért vagyok mindig itthon,amikor Ő is itt van" >> oké, hogy együttvagytok, de lehet, hogy az is a baja a lánynak, hogy nem tud kettesben lenni az Apjával.
Na sok sikert!;D
Ja, most látom, hogy még együttovltak amikor elkezdtetek randizni. Hát igen, így húzósabb:\ Az anyja is nehezíti a dolgot, amit azért be kell vallani, meg ehet érteni, bár nem a gyereknek kéne mondania.
Hát, sok választásod nincs, várnod kell, ne "nyalizz" nála, egyszerűen legyél kedves, bűvöld el.:)
38 éves a párom,már külön lakott a családjától,amikor találkoztunk,bár még nem nem váltak el.
Köszönöm az eddigi válaszokat,tanácsokat!
Első, nagyon egy rugóra jár az agyunk.
Az első gondolatom: 21 éves, úristen! :)
Nem csoda, h nem kedvel, a tesója lehetnél. Meg attól fél, h elveszed az apját - ami valahol igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!