Érezted már úgy, hogy a párod az összes energiádat elvette? Facebook-ról mi a véleményed? Hogyan lehet gyorsabban megemészteni egy szakítást?
Kérlek szépen segítsetek tudomásul venni, hogy vége a kapcsolatomnak!
8 évig tartott, amiből 4 év számomra sokszor csak kínszenvedés volt, az összes energiámat elvette, hogy összetartsam a családot.
3 és fél hét múlva szülni fogok, de szívből sajnálom, hogy közöttünk van ez a Baba. Soha nem jutott eszembe, hogy elvetessem, de sajnálom, hogy itt van. Egyedül csináltam végig a terhességemet, mint testileg, mint lelkileg. Terhességem elején sokat hánytam, kiszáradás miatt kórházban voltam, de páromat soha nem éreztem. Nagyon nehéz volt egyedül, de kötelességemnek érzem, hogy ezentúl én védjem meg a Babámat a kínszenvedéstől. Nem akarom se nappal, se éjszaka, hogy felkeltse a kiabálásával.
Nemrég vettem észre, hogy párom számomra ismeretlen csajokkal levelezik a Facebookon. Nem ismerem az oldalt, de hasonlít egy társkeresőre.
Sok mindenben párom nekem az első volt, így nagyon nehéz.
Mostanában sok olyan van, amit nem bírok feldolgozni.
A 11 éves fiam első házasságomból van. Káromon tanultam két dolgot. Akitől a 2 gyermekem van nem mentem hozzá, így nem vagyok a felesége. Bár a gyermekünk sincsen a nevén, mert egyre rosszabb lett minden az Ő születésével.
A másik pedig, hogy kitartok a végtelenségig!!!
Az e-mailt hamarosan megnézem és válaszolni fogok rá, köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!