Engem miért nem keresnek a "barátaim"?
Vagyis csak 1 ember van akit barátnak hívhatok, a többi max haver.
De senki sem hív sehova. Én írok rá erre a barátra msn-en is, ő sosem. Pedig amúgy simán elbeszélgetünk 5-6 órát is.
Én félek másokat elhívni, mert nem akarok rájuk akaszkodni.
17/L
De most ne keljen már megmagyaráznom, vagy szerinted akkor miért nem keres? Meg miért mindíg neked kell ráírnod?
100 km nem a világvége, feltalálták már a vonatot.
Nincsenek haverjai a suliból. Ez totál lehetetlen, amit írsz, szóval mind1 :) Ráadásul másba szerelmes, nekem is van barátom, szóval mind1
Nem vagyok gépfüggő, csak esténként vagyok itt, mikor már nem lehet sportolni, mert már megfürdötem
Már miért ne barátkozhatnának fiúk a lányokkal?
Ez most komoly? Ne nevettess, hogy te ezt gondolod...
Haggyuk inkább a kérdést, mert ez már kezd vicces lenni :) Ilyen ember nekem ne írjon, aki ennyire .. hogy is mondjam.. inkább sehogy. Jó éjt neked, és nehogy beszélgess 1 fiúval!:)))
(hihetetlen, hogy létezik olyan, hogy fiú-lány barátság, mikor egyáltalán nem jövünk be egymásnak, és ő nem kell a látói szerelmének)
És ez most hogy az istenbe jött ide?:DD
Amúgy neki nincs szünet, dolgozik, szóval majd ha szabija lesz, akkor.
De ne mond már meg, mit csináljak, jó?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!