Engem miért nem keresnek a "barátaim"?
Vagyis csak 1 ember van akit barátnak hívhatok, a többi max haver.
De senki sem hív sehova. Én írok rá erre a barátra msn-en is, ő sosem. Pedig amúgy simán elbeszélgetünk 5-6 órát is.
Én félek másokat elhívni, mert nem akarok rájuk akaszkodni.
17/L
ha egy fiú akkor így van:
nem tudsz mindig neki írni, mintha nem lenne életed,
mert unalmasnek tünik, ezt úgy mondom neked mint egy igazi barát, meg mondom a frankót, ezt csak egy igazi "haver" csinálja :P
de úgy van ez, ha azt akarod hogy ö is keressen, jobban akarjon veled találkozni, akkor kell hagyni öt, ne írjál mindig rá, ne keresd folyamatosan, hanem várd egy kicsit míg ö ír, találjál közben más elfoglaltságott, sajnos az igazság hogy nem lehet mindent egy fiúra vagy egy lányra rakni, mert jönnek mennek.
Beszélgetek sokat, de ezzel a sráccal valahogy mindig jön a következő téma, és a végén ott tartunk, hogy este 11 és már mindjárt elalszunk a gép előtt a fáradtságtól.
Amúgy kb 2 naponta szoktam ráírni. Egyszer megnéztem, hogyha én nem írok rá, akkor ő megteszi-e. 1 hétig nem beszéltünk, majd ráírtam, és megkérdeztem, hogy ő miért nem tette. Azt mondta, hogyha ő ír rám, biztos nem lesz témánk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!