Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a kapcsolatod a szüleid...

Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

Figyelt kérdés

Nálunk elég nehézkes, sok dolgot nem tudok velük őszintén megbeszélni pedig jó lenne és elkéne egy kis segítség. Itt arra gondolok hogy pl fiúzÁs...már 20 múltam de még nem lehet erről nyíltan beszélni, féltenek mint az egyetlen kicsi lányukat...és óvnak minden kapcsolattól...ez nekem borzasztó. Együtt alvásról hallani sem akartak, ha meg volt után mindent elkellett mondanom mi volt. EZ nem magánügy??? ...

Most van egy fiú...aki nagyon tetszik...szeretnék találkozni Vele, de hogy álljak a szülök elé megbeszélni? Ha az lesz hogy...biztos nem jó hozzád vagy túl messze lakik...szóval nem akarják hogy pasim legyen.

2011. jún. 12. 17:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

tegnap 17:29 vagyok

Én albérletbe költöztem, otthonról 1300 km-re.

2011. jún. 13. 12:41
 12/24 A kérdező kommentje:
És eltudjátok magatokl tartani?? Suli albérlet...stb...meloztok??
2011. jún. 17. 15:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekem nincs jó kapcsolatom velük.

Soha semmit nem mondok el nekik, azt sem tudják, hogy egyáltalán vannak e barátaim vagy sem. Persze mindjárt jön a kérdés, hogy miért nem mondok el semmit. Mindenért hülyének néznek ráadásul nem is foglalkoznak velem.

15/L

2011. jún. 17. 16:02
 14/24 anonim válasza:
Borzalmas. Apummal egész jól megvagyunk, de anyuval elképesztően rossz a kapcsolatom. Folyamatosan gúnyt űz belőlem, nem foglalkozik velem, állandóan sérteget és akármi gondom van amit szeretnék vele megbeszélni csak még jobban megbánt. És ezt nem csak én gondolom így, nővéremmel is ilyen volt (ő most 26 éves). 15/L
2011. jún. 17. 18:44
 15/24 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz ha beleszólnak ha még náluk élsz...

-------

Nálunk elég jó a kapcsolat, persze velük se lehet mindent megbeszélni.

2011. jún. 17. 18:55
 16/24 anonim ***** válasza:

Rövid és tömör leszek!:)

Egy kalap fos!:)

2011. jún. 17. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok és még itthon lakok igaz már nem sokáig. Régebben is és most is nagyon jó a kapcsolatunk. Bármit megtudok anyával beszélni. Pasi ügyeket bármit amit csak szeretnék. Nincs nagyon barátnőm és néha jól esik valakinek elmondani a dolgokat. Én eléggé olyan tipus vagyok, hogy egyik pasi után a másik. Ő nem örül ennek persze, mert, hogy mit fognak rólam gondolni, de most mit tud tenni. Szóval jó a kapcsolatom velük bármikor számíthatok rájuk.
2011. jún. 17. 20:31
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon jó. Bármikor számíthatok rájuk, bármit elmondhatok, leülünk megbeszéljük. Anyukám van többet itthon, meg több ugye a közös téma így vele talán szorosabb a kapcsolatom, de apával is elvagyok őt is szeretem:D

Én is félig egyke vagyok (nővérem rég nem lakik velünk) csak én lakok a szüleimmel.

Én 15évesen már együttalhattam a barátommal. Előtte bemutattam, beszélgettek, én is mentem hozzájuk csak úgy hogy mentem meg jöttem nem maradtam. Elmondtam őszintén hogy még nem akarok vele lefeküdni csak együtt szeretnénk lenni, és egy kis unszolás után megengedték. És tényleg nem volt semmi sokáig.

Bízik bennem anyukám, tudja hogy betartom a szavam, felhívom ha valami van. Soha nem mondja hogy pontosan X órára legyél itthon, csak megkérdezi mikor jövök, én mondok egy kb időpontot és ha késő akkor megegyezünk 1perc alatt.

Szerintem ha nagyon hajthatatlanok, akkor próbálj őszinte lenni (tudom hogy kínos érzés először:S) de ha látják hogy komolyan gondolok akkor engednek -általában. Természetesen nem kell feltétlen nekik irányítani hisz már felnőtt vagy, állj a sarkadra, menj el a randira és kész. Annyit mondasz hogy jó volt. Nem kell részletezni, az intim részét kihagyod. Légy nő :)

bocsi hogy hosszú lett :S

2011. jún. 17. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Anyu a legjobb barátnőm. Aput csak azért szeretem, mert az apám.
2011. jún. 17. 20:59
 20/24 anonim ***** válasza:

A mi kapcsolatunk nagyon jó. Sokszor meglepődöm, mikor a barátnőim mesélik, hogy miken veszekednek otthon, meg hogy miket tiltanak meg nekik. Én igyekszem kerülni a kis, fölösleges vitákat, ahogy ők sem kezdenek mindenen veszekedni.

Most lettem 18 de sem előtte, sem azóta nem volt különösebb vitánk semmin. A legtöbb dolgot elmesélem nekik (főleg anyumnak). Tudtak minden eddigi barátomról, arról, hogy milyen a kapcsolatom velük vagy a haverjaimmal, hogy mi van a suliban.... szóval mindent megbeszélünk, ami tényleg fontos.

Anyu szerintem jobban rajongott a legutóbbi barátomért, mint én XD mikor meséltem, hogy szakítottunk az volt az első reakció, hogy "szegény fiú"... na mondjuk ez kicsit rosszul esett, de ettől függetlenül imádom őket. Nem vitázunk sokat, szeretjük egymást, ha baj van, nem egymást okoljuk, hanem összefogunk. Szerintem nagyon jó szülők, csak attól félek, hogy én nem leszek majd ilyen.

Szerintem mondd el nekik őszintén, hogy te már nem vagy gyerek, szeretnél egy pasit, nekik pedig bízniuk kell abban, hogy jól döntesz, és nem csinálsz hülyeséget. Bízniuk kell a saját nevelésük hatékonyságában és a saját lányukban :) Ígérd meg, hogy bemutatod majd nekik, ha ez megnyugtatja őket.

2011. jún. 17. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!