Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudnak olvasni? .. H/I ....

Nem tudnak olvasni? .. H/I . tetszik/nem tetszik

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a válaszadók nem hasznos/haszontalan alapján pontoznak, hanem egyetértek/nem értek egyet alapján?

Simán haszontalannak jelzik a hasznos választ, ha más a véleményük. És néha hasznosnak jelzik a nem is válasz megjegyzést, a fórumos beírogatást, ami se előre se hátra nem visz és adatot nem tartalmaz.

Anonim oldal, nem kap elégtételt, nem kell hogy igaza legyen, csak gyűjtemény. Különböző válaszok gyűjteménye.

Szerintem ez a gomb arra van, hogy kivegye a fölösleges beirogatást. Nem szavazásra.

2009. márc. 21. 10:07
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Az egyéb kérdésekbe szántam.
2009. márc. 21. 10:09
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Tegyük fel, hogy írok egy tapasztalati választ, ami nem egyezik az általános elméletekkel. Lepontozzák, hiába írtam igazat. Miért? Mert a tömeg elméleti véleménye más, de a vicc, hogy a tömeg nem tapasztalta gyakorlatban, ők csak mennek a nagy elméleti vezetők után, akik könyveket írkálnak, és azt hiszik, az a jó, de lehet, hogy ők is csak elméletben gondolkodnak, és nem élték át igazán.
2009. márc. 21. 10:18
 3/16 A kérdező kommentje:

Szerintem ami válasz, az hasznos, esetleg nem helyes.

Haszontalan, ha mellébeszél, nem a kérdésre válaszol, konkrét (adat) kérdésre hamisat ad meg. Pl. amilyen ruhát kérdésre hasznos a "fehéret,"" hosszút,"" semmilyet, ""haszontalan az"engem nem érdekel a ruha," "én utálom a ruhát" "beszélgessünk" "előző hülye volt" típusú.

Nem egyértelmű a különbség *1 kérdés - több hasznos válasz* és a *Társalgunk, válaszolgatunk, véleményezzük egymást, időt töltünk* típusú felület között? Olyan jó ez az oldal, úgy sajnálnám fórummá zülleszteni.

ennyi önfegyelm legyen már!

2009. márc. 21. 10:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__18..

ilyenre gondolsz??

úgy látszik ezeknek ez a legnagyobb öröme az életben, semmi céljuk, semmi probléma, irigylem őket..

Valószínűleg 13-17 éves elkényeztettet, ingerült majmok...

2009. márc. 21. 11:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez inkább az oldal szerkesztőinek a "hibája", ha lehet így fogalmazni. Nem kellene odatenni azt a zöld, meg piros jelet, semmi értelme. Vagy max. úgy lenne jó, hogy csak a kérdés feltevője pontozhasson, hogy számára hasznos volt-e a válasz vagy nem.

Ami nekem hasznos, nem biztos, hogy a másiknak is az.

Tényleg nem szabadna, hogy erről szóljon ez a fórum.

2009. márc. 21. 12:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenki csak a saját szemszögéből tudja nézni a dolgokat,vagyis csak onnét akarja.teljesen mindegy,hogy az helyes vagy sem.Csak pár példa,amik nagyon vitatott dolgok.Mondjuk a kismamák dohányzása.Teljesen mindegy,hogy mit mond a józanész,mit kíván meg az egészség,aki érintett nem hajlandó elfogadni azt a véleményt,hogy nem kellene a kismamának dohányoznia.Sőt nem a pozitív teszt után kellene leszokni sem,hanem a tervezett gyermekáldás előtt.Én ezt mindig leírom,és le is pontozzák.Pedig attól még így van,és érintett tapasztalt vagyok sajnos az ügyben,15 évig dohányoztam,sőt az egyik gyerekemmel terhesen szoktam le,a másikkal 2 évvel a tervezett baba előtt.De attól,hogy rosszat tettem még az nem jó akkor sem ha mentegetem magam,és nem fogadom el a normális megoldást.

Vagy itt a megcsalás szerető kérdés,ami ugye a másik kényes téma itt.Egy aljas és undorító helyzet,a társunk teljese semmibe vevése megalázása,de azért akik érintettek megpróbálják megmagyarázni,hogy ez igenis elfogadható,és semmi rossz nincsen benne.Természetesen mindenki maga dönti el,hogy mi fér bele az Ő saját értékrendjébe,de attól az még szerencsére általánosan nem elfogadott helyeselt dolog.A válasz hasznossága pedig a kérdezőn múlik,jobb lenne ha csak Ő pontozhatna,hogy a számára hasznos volt-e a válasz vagy sem.Persze attól még lehet igaz vagy nem igaz,nem biztos,hogy a realitást tükrözné.Mert sokan tesznek ide fel olyan kérdést,hogy a saját butaságukat szeretnék alátámasztatni,és ha nem olyan válaszokat kapnak,akkor fel vannak háborodva.Tehát az egész pontozás úgy hülyeség ahogy van:)))

2009. márc. 21. 12:02
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Én röhögni szoktam azon,hogy jogi kérdésekre adott pontos válaszaimat lepontozzák,mert esetleg nem tetszik-pedig a jog eléggé egyértelmű,mindenkire ua. vonatkozik.
2009. márc. 21. 12:15
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
szerinte is elfogadható a szerető dolog, mert nem az számít ki jött először, és nincsenek szerelemben szabályok. Ez szubjektív dolog, más életfelfogás. Nem erről akarok itt vitázni, csak annyit akartam vele mondani,hogy szubjektív dologban nem lehet objektívnek lenni. Hogyan szedjem ki a foltot?- nah erre már vannak válaszok...VÁLASZOK. A többi, másfajta kérdésre csak vélemény...és egy véleményt lepontozni, mert nem értesz vele egyet..nah ez tényleg hiba...
2009. márc. 21. 12:19
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
*szerintem
2009. márc. 21. 12:19
 10/16 A kérdező kommentje:

Ez nem fórum, hanem gyűjtemény. Azért van ott a gomb, hogy kikerüljenek a "Nem valódi válaszok." pl. aki az előzőnek felelget, vagy nem a kérdésre válaszol. Így ennek segítségével a tiszta válaszok látszanának egymás alatt.

Szerintem jó ötlet volt a szerkesztőktől, de nem jól használják. Talán mellé kellene tenni egy tetszik / nem tetsziket, hadd nyomkodja, aki szavazni szeret?

De mellé benyomná ezt is.

Viszont akkor hogyan lehetne a haszontalan válaszokat kifésülni, de a hasznosakat benntartani?

Miért nem tartja be a szabályokat, aki válaszol?

Annyi fórum és klub van, van hol beszélgetni.

Ti nem sajnáljátok, hogy teleíródik személyes érzelmekkel? Elsikkad a válasz közte.

De a fő bajom ez, hogy kipottyan a hasznos válasz, ha nem népszerű.

2009. márc. 21. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!