Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt gyanítom, hogy a barátnőm...

Azt gyanítom, hogy a barátnőm és a fiam között van valami, van okom erre a feltevésre?

Figyelt kérdés

A fiam tinédzser, és nincs tisztában önmagával a cselekedetei alapján. A barátnőm fiatalabb tőlem 15 évvel, szép és fiatal, és a fiam éppen annyira kedveli, hogy az már nekem gyanús legyen, ugyanis ő nem az a nyílt típus. Mindig a közelében van, és a barátnőm pedig beletúr a hajába, vagy megsimítja az arcát, vagy ráhajtja a fejét a vállára. Normális, ha egy 27 éves csinos nő így érint meg egy kamaszfiút, akinek egyértelmű, hogy a hormonjai tombolnak? Ugyanis nem egy 3 éves kisgyerekről van szó, akit ha meglát az ember, akkor elkezdi babusgatni. Nekem ezek a dolgok 2-3 hónapja tűntek fel szép lassan, kezdődött azzal, hogy a fiam és a barátnőm feltűnően sokat nevettek egy barátomnak rendezett szülinapi bulin, majd ölelgették egymást. Ráadásul volt olyan, hogy a barátnőm megfogta a fiam comját, akkor azt szóvá is tettem neki, ő pedig csak elnevette. Szerintetek ezek a dolgok normálisak, beleférnek a gyerek-mostohaanya kapcsolatba, vagy átlépnek egy bizonyos határt? Nem tudom rendesen megítélni a helyzetet, ezért kérek itt tanácsot külső szemlélőktől. Lehet okom bármiféle aggodalomra is? Vagy ezek ártalmatlan dolgok?

42/FF

2011. jún. 10. 19:53
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Beszélj egyszerre mindkettővel.
2011. jún. 11. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!