Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet a férfiakat...

Mennyire lehet a férfiakat rávenni a házimunkára? Ha a férjem egyáltalán nem segít a házimunkába az normális, vagy így fogadjam el?

Figyelt kérdés
Otthon annyit csinál hogy a fűvet levágja, és ha valami elromlik, akkor megcsinálja (ha tudja). Én meg takarítok, mosok, főzök. A műhelyét is én takarítom ki. stb.
2011. jún. 10. 18:51
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Én már ettől a "besegít" kifejezéstől is a falnak megyek. Mi az h besegít???? a házimunkába? Már bocs de ketten élünk egy lakásban, kettőnknek kell rendben tartani. Ha a pasi "besegít", az azt jelenti, hogy az én feladatom utána takarítani, és ha megkérem, jófejségből segít... Röhelyes ha egy nő kiszolgálja a pasit, beáll cselédnek, aztán sír a szája.

Nem mondom, lehet h a pasik tényleg figyelmetlenek, és fakanállal a kis popsijukra kell csapni, hogy ki kell tisztítani a kádat. De ha egy nő szó nélkül megcsinál mindent, nem szól a párjának, hogy most ezt meg ezt kell kitakarítani akkor magára vessen. Ha meg hagyja, hogy nem figyelmetlenségből, hanem szánt szándékkal cselédet csináljanak belőle, arra meg már nem tudok mit mondani.

Amikor nálunk takarítás van, kiválasztjuk ,hogy na én elmosogatok, felporszívózok és felmosok párom pedig kitakarítja a wc-t kitereget és vízkőteleníti a fürdőt.

Nem ám munka után leül a kanapéra és kéjes vigyorral nézi, hogy ezt mind megcsinálom, és még a kimert kaját is elé rakom... szánalmas ember, aki ingyen cselédet csinál magából...

(Panelról beszélek, itt 3 havonta egyszer kell valami férfi munkát csinálni)

2016. okt. 24. 15:29
 42/42 anonim ***** válasza:

Válaszolva, a lustaság nem teszi fizikailag alkalmatlanná a házinunkára. Az, hogy anyuci kinyalta a seggét, attól neked még nem kell, meg vannak a fizikai adottságai ahhoz, hogy elvégezze a kijelölt házimunkát.

Nagyfater ilyen volt, akkoriban pláne, egy koszos villát nem mosott el soha. Érdekes módon amikor egyedül maradt egy 3 éves gyerekkel, tudott mosni, főzni, takarítani, pelenkát cserélni, egyedül ellátni egy pici gyereket. Mert rá volt kényszerítve.

A férfiak ilyenek. Ha meg van engedve nekik, ki fogják használni az asszony hülyeségét. Hülyék lennének arrébb rakni egy kanalat is, ha van aki örömmel megcsinálja helyettük. Szerinted én nem örülnék ha valai kiszolgálna? Hát de.

Vagyis: nincs olyan, hogy valaki képtelen házimunkát végezni. Ez nem személyiségjegy ("jaj nem tud már megváltozni"...). Ha egy férfi egyedül marad, nem fog éhen halni és nem fogják mocsok és bűz miatt kilakoltatni és nem fog élete végéig ugyabba a mosatlan ruhába járni és nem fog mostantól az egy darab koszos edényéből enni.

Mégegyszer a gyengébbek kezdvéér: a házimunka elvégzése nem személyiségjegy...

2016. okt. 24. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!