Mennyire lehet a férfiakat rávenni a házimunkára? Ha a férjem egyáltalán nem segít a házimunkába az normális, vagy így fogadjam el?
Terhes vagy, dolgozol, és szinte mindent Te csinálsz???
Már ne is haragudj.
Tuti nem csinálnék semmit én sem a helyedben. Ha majd éhes lesz, körül fog nézni, hogy "most meg mi történt?" és talán majd leesik neki is valami.
Basszus.
Tuti megtépném azt a lusta fejét!
Hehe.
Sajnálom. Már volt ilyenem, bár az egy laza 1,5 éves kapcsolat volt, és igenis mint a katonaságnál... amikor megelegeltem, hogy mindig csak az a b.zi pc, hát kiosztottam. Bejött. Nem is tudom mit tennék a helyedben. Álljál a sarkadra!
Tessék nőként kiállni magadért!
Te is dolgozol, megérdemled, hogy ő szolgáljon ki!
Főleg amíg terhes vagy!!!
Aztakutyamegamacska...
Megkérdezhetem, hogy te dolgoztál-e a terhességed előtt? Akkor mi volt a helyzet?
Egyébként meg az állapotos nő, hacsak nem veszélyeztetett terhes, nem lesz baja abból, ha elvégzi egymaga a házimunkát. A párod gondolom dolgozik, az bőven elég neki aznapra, nem gondolod? A férfias munkákat úgyis megcsinálja, mit gondolsz, majd munka után még ő mosogasson, takarítson, ha te otthon vagy? Míg GYES-en leszel is ez lesz a felállás és jogos is. Ha dolgozol, akkor annak arányában kérhetsz segítséget, hogy mennyi időd és erőd marad azon felül házimunkára. Úgy értem, ha pl. a párod teszem azt építőipari munkás 12 órában a hét hat napján, te meg irodában dolgozol ülőmunkán (ez csak hasonlat!!!), akkor nyilván jogos, ha te végzel minden otthoni könnyű munkát.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14
Végre valaki,aki egyetért velem,a terhesség nem betegség...Ismerősöm 6hónapos terhesen meg sem áll,állandóan pakolászik,takarít,minden nap...
43 éves férfi vagyok, - 12 éve élek együtt a jelenlegi Párommal.
A férfi beletemetkezik a saját világába, úgy lehet kizökkenteni ebből, ha szól hozzá a nő, - megkéri apróbb szívességekre. Ekkor szívesen megcsinálja a férfi azt, amit a párja kér. Azt viszont nem viseli el a férfiak túlnyomó hányada, ha egy nő "visszaél" a női szerepével.
Éljen (!) a nő a női szerepével, de ne VISSZAéljen!
A másik, amit nem visel el a férfiak többsége, ha azt várják el tőle, hogy a nő gondolatait kitalálja.
A harmadik dolog, amit a férfiak túlnyomó hányada nehezen kezel, az az, amikor elárasztják kérdésekkel - a válaszokat szinte meg sem várva, - ekkor nagy hányaduknak felszökik a vérnyomása, többnyire az önuralmuk az, ami ilyenkor jó tulajdonság, - a nők számára szerencsésebb alkat próbálja leplezni tehetetlen dühét, a szerencsétlenebb "sorozat" hisztérikus rohamban tör ki.
Visszatérve a személyes problémára:
A kettőtök közös gyermeke a kapocs, amibe kapaszkodhatsz, és diszkréten befolyásolni tudod a párodat abba az irányba, hogy igenis segítsen. Fizikai megterhelésekre még ugrani is fog, - "önként fog jelentkezni", mert ezt tekinti elsődleges feladatának (a családi háttér megteremtésén túl):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!