Házasságom romokban?
hát ez tényleg elég furcsa válasz volt.én biztos nem hagytam volna ennyiben, nem ráz le egy ilyen félreérthető mondattal. vigyetek valami izgalmat a házasságba, nincs veszve minden!! dobd fel a szexuális életeteket, csináljátok új helyeken, szokatlan pózokban, szerepjátékkal, szexi fehérneműkkel bármivel és árhogy , amit még be mersz vállalni!! utazzatok el, ha nincs pénz külföldre, akkor belföldre is kikapcsolódásképp, addig a fiatokra vigyáznak a nagyik.
ha ez sem menne és lehet nekiállnék nyomozgatni,hogy hol jár mit csinál. ha bebizonyosodnék hogy megcsal, akkor én is ugyanezt tenném. lehet ,hogy idiótán hangzik, de egy 3.személy a kapcsolatban ha az nem komoly, akkor fel is dobhatja a kapcsolatot és esetleg a férjed is rájönne,hogy elveszíthet és így már mindjárt összekapná magát. (pláne ha vaj van a fején) ha rájönnék,hogy nem cal meg , akkor én úgy csinálnám,hogy ne tudja meg,hogy nekem van valakim. sztem attól,hogy kívánatosnak érzed magad újra , ez annyira fel tudja dobni a kapcsolatot,hogy egész máshogy fogsz hozzáállni a házasságotokhoz és a férjedhez is, szexuálisan is.
persze ha nem vagy ezekre nyitott akkor semmiképp ne csináld. viszont én azt tudom mondani,hogy az,hogy ne működik köztetek a szex már, az nem az alapprobléma, hanem az már csak a következménye valami más elromlásának. tehát attól még,hogy vadmacskaként beleveted magad és végigpróbáljátok az összes pózt, attól még a köztetek lévő lelki probléma nem fog megoldódni. ahhoz nagy beszélgetések, utazások, több együtt töltött idő kell.
mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!