Hogy mondanátok el egy egyest a szüleiteknek? 11 vagyok és életem első egyes, amúgy 3 inkább 4-5-ket viszek haza
Figyelt kérdés
fizikából kaptam de megbetegettem és a mikor mentem suliba meg kellett irnom és hát fogalmam sem volt róla2009. márc. 20. 14:40
21/23 anonim válasza:
Lehet, hogy nem az első egyesem volt, de emlékszem, hogy nehéz volt megmondani. Magyarból kaptam, és most meg már magyar szakon végeztem, sőt tanítottam is. Egy jegytől nem fog romba dőlni az életed, és ezt szerintem a szüleid is tudják. Az sem kizárt, hogy ők is kaptak egyest. Egyszerűen rossz napod volt, nem volt szerencséd amiatt sem, mert pont akkor mentél iskolába. Nem tehetsz arról, hogy megbetegedtél.
22/23 anonim válasza:
a 2. vagyok és én elsős vagyok gimiben.
23/23 anonim válasza:
Nyelvtant viszont nem tanítanak felétek, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!