Hogy mondanátok el egy egyest a szüleiteknek? 11 vagyok
és életem első egyes, amúgy 3 inkább 4-5-ket viszek
haza
Mond el te, mert ha mástól tudják meg, vagy belenéznek az ellenörzőbe... Mindig legyél őszinte (azért nem mindig), a szülők jobban szeretik az őszinteséget. De ne légy elszomorodva, mindenkivel megesik, nem ez határozza majd meg az életed, ettől sajnos keményebb és rosszabb dolgok fognak történni veled
2009. márc. 20. 15:36
Ha úgy történt, hogy betegség után első nap mentél, és aznap volt a dolgozat, akkor nem volt szép hogy meg kellett írnod.
Légy őszinte, egy egyes nem a "világvége". Nem ismerem a szüleidet, de nem hiszem hogy nagyon nagy büntetést kapnál, ha alapból nem vagy rossz tanuló. Minél hamarabb elmondod annál hamarabb túl leszel rajta, és nem nyomja a lelkedet. Sok sikert, és írj hogy mi volt. ili
2009. márc. 20. 15:45
A lényeg, hogy szokjanak hozzá az egyeshez is. Nézd, ha azt fogják látni hogy kitűnő vagy, akkor elvárják ezt tőled a gimiben is, márpedig ott sokkal de sokkal nehezebb. Szerintem ronts le egy kicsit, no ne nagyon!
2009. márc. 20. 16:02
11 évesen hogyan tanulhatsz fizikát?Azt 7-be kezdik.De nehogy lerontsd a jegyeidet,a felvételihez kellenek a jó jegyek.Valaki gimibe is kitünő.Simán ki tudod javítani mond el őszintén,ezért ők se haragudhatnak.
2009. márc. 20. 16:10
15:08-as vagyok, szerintem ne szidd a tanárt, nem kéne, az én szüleimet az sem szokta érdekelni, hogy a többieknek milyen lett. ha 11 éves, simán lehet ötödikes, én nyolcosztályos gimnáziumba járok, ötödikben első félévben fizika volt, másodikban földrajz.
2009. márc. 20. 18:58
Szerintem a legjobb az őszinteség. "Anya-apa, ma kaptam egy egyest fizikából, de igyekszem kijavítani." Nagyon rossz tanácsot adott az, aki azt javasolta, hogy a tanárt szidd. Fel lehet vállalni, hogy az ember nem teljesít mindig tökéletesen, van ilyen. Ezt a szüleid is biztosan tudják. Fel a fejjel. :)
2009. márc. 20. 20:38
Ha betegség utáni első napon kaptad, nem fognak a füstre akasztani. Ne halogasd, mert akkor jogosan mérgesek.
Az én lányom szeptember 16-án kapott egyest angolból. Szept 1-15-ig Görögországban voltunk. Elengedte az igazgató.
Nem tudtam rá haragudni.
Mond hogy van egy rossz meg egy jó híred. Rossz az egyes. Ha megkérdi, mi a jó: Hogy meggyógyultál. és hogy ki akarod javítani.
2009. márc. 21. 09:15
18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de még meg várom a 27. ét mert akkor kapok 1 ötöst matekból meg 1 et németből
19/23 A kérdező kommentje:
nem egyest németből hanem úgy értettem hogy 5 öst
2009. márc. 23. 08:36
Kapcsolódó kérdések: