Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondanátok el egy egyest...

Hogy mondanátok el egy egyest a szüleiteknek? 11 vagyok és életem első egyes, amúgy 3 inkább 4-5-ket viszek haza

Figyelt kérdés
fizikából kaptam de megbetegettem és a mikor mentem suliba meg kellett irnom és hát fogalmam sem volt róla
2009. márc. 20. 14:40
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%

sztem jobb ha elmondod mert előbb-utóbb úgyis kiderul...amúgy meg így ha azt mondod megbetegedtel akkor nincs amiért büntessenek.Nyugi :) és jobb ha tőled tudják meg mint az oszidtól

13/L

2009. márc. 20. 14:45
 2/23 anonim ***** válasza:
18%

Szia.

középsulis vagyok van pár 1 esem és nem derült ki mivel nem olyanok muteromék h felhívják a tanárom h ugyan mit is kaptam.

Ált. suliban is ha kaptam 1et nem mondtam el. ellenőrzőbe se írtam be és nem lett gond később.

2009. márc. 20. 14:51
 3/23 anonim válasza:
73%
én bukásra állok fizikából. sok sikert =)
2009. márc. 20. 14:52
 4/23 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak én fizikából eddig csak ötöst kaptam: ) XD
2009. márc. 20. 14:53
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

adhatok egy tippet?

Mikor akkora voltam mint, Te nekem is voltak ilyen nehezsegeim...de hidd el nem a vilag. Biztosan apunak es anyunak is volt mar egyese...

En ugy csinaltam regebb, hogy vagy megvartam mig mas targyakbol kaptam jobb jegyet, pl 5-ost es akkor azokkal egyutt elujsagoltam. VAgy megvartam hogy ugyanabbol a targybol legyen jo jegyem a rossz melle s akkor dtam elo. Most 12-es vagyok es mar nincs para emiatt, hidd el, par ev s Te is elfelejted:) UDV

2009. márc. 20. 14:55
 6/23 anonim ***** válasza:
59%
megmondod, hogy egyest kaptál, ez van. pótolni viszont kellett volna, a betegség nem lehet mentség. ha eltitkolod, úgyis kiderül, tapasztalat. főleg úgy, hogy eddig jó jegyeid voltak. L/14
2009. márc. 20. 15:08
 7/23 anonim válasza:
10%
Állítsd úgy be a dolgot h a fél osztálynak akró lett és mellette szidd a tanárt miylen kö... ög volt meg iylesmi. Éne nem szoktam volt egyest kapni csak össz vissaz magyarból voltak katonás jegyeim a többi 5ös volt , na de hát a amgyar tanárom h..lye is volt meg utáltam is.( ja és ez komoly nem cska mondom )
2009. márc. 20. 15:11
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
én is amikor életem első egyesét megkaptam( 6odikba, most 10edikes vagyok), nem mertem elmondani, kb egy hónap mulva mondtam el, nagy megkönnyebbülés volt
2009. márc. 20. 15:11
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az őszinteség a legjobb.

mondd meg, hogy egyest kaptál, és hogy nagyon bánod, de felkészületlenült ért a röpdoga.

mivel nem csinálsz rendszert az egyesekből, nem hiszem, hogy akkora katasztrófaként élnék meg a szüleid.

És ha eltitkolod, abból általában sokkal rosszabb dolgok szoktak kisülni.

2009. márc. 20. 15:13
 10/23 anonim ***** válasza:
77%

Én 11-es koromban fásítottam be matekból, de nagy energiabefektetéssel sikerült eltitkolnom otthon. rettegtem, mit szólna érte a lehetetlen módon szigorú apám. úgyhogy visszatekintve igencsak bravúros módon mindent bevetettem, az ellenőrzőhamisításon át az oszályfőnök megkéréséig, hogy ne mutassa meg apámnak a naplót, ha bemegy hozzá fogadóórára. ezt csak abban az esetben ajánlom, ha olyan fafejűek a szüleid, mint az én idesapám volt.

amúgy meg legjobb az őszinteség, sokkal könnyebb lesz a lelked utána.

2009. márc. 20. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!