Hogy mondanátok el egy egyest a szüleiteknek? 11 vagyok és életem első egyes, amúgy 3 inkább 4-5-ket viszek haza
sztem jobb ha elmondod mert előbb-utóbb úgyis kiderul...amúgy meg így ha azt mondod megbetegedtel akkor nincs amiért büntessenek.Nyugi :) és jobb ha tőled tudják meg mint az oszidtól
13/L
Szia.
középsulis vagyok van pár 1 esem és nem derült ki mivel nem olyanok muteromék h felhívják a tanárom h ugyan mit is kaptam.
Ált. suliban is ha kaptam 1et nem mondtam el. ellenőrzőbe se írtam be és nem lett gond később.
adhatok egy tippet?
Mikor akkora voltam mint, Te nekem is voltak ilyen nehezsegeim...de hidd el nem a vilag. Biztosan apunak es anyunak is volt mar egyese...
En ugy csinaltam regebb, hogy vagy megvartam mig mas targyakbol kaptam jobb jegyet, pl 5-ost es akkor azokkal egyutt elujsagoltam. VAgy megvartam hogy ugyanabbol a targybol legyen jo jegyem a rossz melle s akkor dtam elo. Most 12-es vagyok es mar nincs para emiatt, hidd el, par ev s Te is elfelejted:) UDV
Szerintem az őszinteség a legjobb.
mondd meg, hogy egyest kaptál, és hogy nagyon bánod, de felkészületlenült ért a röpdoga.
mivel nem csinálsz rendszert az egyesekből, nem hiszem, hogy akkora katasztrófaként élnék meg a szüleid.
És ha eltitkolod, abból általában sokkal rosszabb dolgok szoktak kisülni.
Én 11-es koromban fásítottam be matekból, de nagy energiabefektetéssel sikerült eltitkolnom otthon. rettegtem, mit szólna érte a lehetetlen módon szigorú apám. úgyhogy visszatekintve igencsak bravúros módon mindent bevetettem, az ellenőrzőhamisításon át az oszályfőnök megkéréséig, hogy ne mutassa meg apámnak a naplót, ha bemegy hozzá fogadóórára. ezt csak abban az esetben ajánlom, ha olyan fafejűek a szüleid, mint az én idesapám volt.
amúgy meg legjobb az őszinteség, sokkal könnyebb lesz a lelked utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!