Magyarországon anyakönyveztethető a Charlotte/Sárlot név?
Figyelt kérdés
Ebben a formában, nem Saroltaként. Az is sokat segítene, ha valaki tudna adni egy linket arról, milyen külföldi nevek anyakönyveztethetők itthon.
Köszönöm mindenkinek!
25/N
2011. jún. 8. 22:37
21/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az, hogy végül milyen formában lesz ő Charlotte, azt egy sor dramaturgiai döntés fogja eldönteni, nehéz kérdés. Egyelőre próbaképp beírtam egy már meglévő színbe a nevét Sarlottként, indokolatlanul hatásvadásznak tűnik. Főleg hogy eredeti írásmóddal is felismeri mindenki a nevet. Persze még várom a szerzőtársak véleményét. Lehet, hogy valóban külföldi felmenői lesznek, mindenképp kitalálunk valamit. :)
Köszi mindenkinek!
További szép napot!
2011. jún. 9. 10:50
22/24 anonim válasza:
Köszönöm nektek! Az én nevem Hardi Charlotte Réka, és úgy gondolom, hogy nekem van a leggyönyörűbb nevem az országban! Lehet anyakönyveztetni, csak ne tegyétek, mert ez az enyém, így ahogy van! Elmehettek oda, ahonnan jöttetek! :)
23/24 anonim válasza:
Menj te oda, ahonnan jöttél. Egyébként meg hidd már el, hogy csak fonetikusan lehet ma már anyakönyveztetni ezt a nevet, gondolom te nem az elmúlt 5-6 évben születtél, úgyhogy nem releváns, hogy neked mi a neved.
24/24 anonim válasza:
Hát mondom, hogy lehet anyakönyveztetni :) Igaz, kérvényezni kell a minisztériumban és némi összegbe is belekerül. De lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!