Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak egyáltalán szép fiúneve...

Vannak egyáltalán szép fiúnevek? Nektek melyik tetszik?

Figyelt kérdés

Egy csomó szép lánynevet tudok, meg is van, hogy hogy fogják hívni, ha lány lesz, de egy szép fúnév se jut eszembe.

Szerintetek mi szép? A Márk mondjuk tetszik, de sajnos már foglalt, úgy hívják az unokaöcsémet.

Nem tetszenek az ilyen alapnevek, hogy Attila, Tamás stb, a mai divatnevek se, Bence, Máté, Kristóf, meg az ilyen ősi magyar nevek se, hogy Koppány, meg ilyenek. Valami szép?

2011. jún. 8. 21:01
1 2 3 4 5
 31/49 marionaud válasza:
Martin, Milán
2011. jún. 9. 10:55
 32/49 anonim ***** válasza:
Noel,Nail?
2011. jún. 9. 12:47
 33/49 anonim ***** válasza:

Xavér?

Szerintem gyönyörű hangzású név :)

A fiamat is így hívják majd

2011. jún. 9. 14:03
 34/49 anonim válasza:
Olivér:-)
2011. jún. 9. 21:31
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

A Dominik, Patrik és a Márk is ugyanolyan tucat meg divatnevek mind a többi :D Engem speciel a hideg ráz a túl különleges nevektől, annyira erőltetettek. Egyébként pedig a gyakori nevek sem mindenhol egyformán gyakoriak - én olyat választanék, ami tetszik is, és a környezetemben nincs túl sok belőle,pl. nagyon tetszik nekem is a Levente, vagy a Máté, amiket már írtak, és egy-egy embert ismerek csak ilyen névvel, máshol meg nagyon felkapott.

Én írtam az Ádámot, nálam az a favorit, bár annál belátom hogy tényleg elég gyakori, de szerintem gyönyörű.

2011. jún. 10. 18:49
 36/49 A kérdező kommentje:
Én egy Dominikot se ismerek, nálunk az nem olyan felkapott. Márkot is csak az unokaöcsémet, Patrikot is csak egyet. De Ádámot, Leventét, Norbertet, Róbertet, Mátét, Bencét, Tamást stb rengeteget ismerek.
2011. jún. 10. 20:10
 37/49 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Én mindig úgy voltam vele, hogy egyszerűen megtetszett egy név és nem eresztett. Akkor sem ha ritka, ha túl gyakori, ha ismerek ilyen nevűt, ha nem.

Nem szívből döntenék, ha ennyi szempontot figyelembe kéne venni. Elég nagy döntés olyat találni, ami illik a vezetéknévhez.

Biztosan te is találsz olyat, ami magával ragad! :)

(én az vagyok, aki az Áront írta, bocsi az offért:))

2011. jún. 10. 20:21
 38/49 anonim ***** válasza:

Marcell, Martin, Flórián, Zalán, Donát, Milán, Ervin, Álmos, Ármin

Nekem ezek tetszenek.

2011. jún. 12. 10:05
 39/49 anonim ***** válasza:
Ja meg az Olivér.
2011. jún. 12. 10:06
 40/49 anonim ***** válasza:

Hunor

Olivér

Vincent

Bojta

Sebő

Soma

2011. jún. 12. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!