Vannak egyáltalán szép fiúnevek? Nektek melyik tetszik?
Figyelt kérdés
Egy csomó szép lánynevet tudok, meg is van, hogy hogy fogják hívni, ha lány lesz, de egy szép fúnév se jut eszembe.
Szerintetek mi szép? A Márk mondjuk tetszik, de sajnos már foglalt, úgy hívják az unokaöcsémet.
Nem tetszenek az ilyen alapnevek, hogy Attila, Tamás stb, a mai divatnevek se, Bence, Máté, Kristóf, meg az ilyen ősi magyar nevek se, hogy Koppány, meg ilyenek. Valami szép?
2011. jún. 8. 21:01
12/49 A kérdező kommentje:
Levente, Norbi, Szabolcs, Zsolt, Csaba, Ádám, Balázs... ezek nem hétköznapiak? Sajnos nem tetszenek az ilyen hétköznapi nevek, mindegyikből van legalább 2-3 ismerősöm. Áron meg... régies, székelyes, nem tetszik.
2011. jún. 8. 22:17
14/49 anonim válasza:
Mit szólsz ezekhez?
Alán, Adrián, Adonisz, Airton, Aurél, Emil, Elián, Ervin, Eugén, Kevin, Patrik, Félix, Valentin, Valter, Ronáld, Harald...
Nekem ezek tetszenek, szerintem neked is a hasonlók jönnének be!
15/49 anonim válasza:
A Trisztán nagyon tetszik, szerintem gyönyörű, de fejbevágnám, aki így nevezi el a gyerekét:)
Szerintem a Ludvig is nagyon szép név, és ez kicsit viselhetőbb.
16/49 anonim válasza:
En az utolso foci vb n dontottem el h ha fiam lesz akkor Miroszlav.
18/49 anonim válasza:
Nekem az Ármin, a Lóránt, a Boldizsár és a Miklós a nagy favoritok most. Amik még úgy-ahogy tetszenek: Gábor, Tamás, András, Gergely (előbbi négy mondjuk ki van lőve, mert olyat nem szeretnék adni a gyereknek, amit rokon visel), Kristóf (vhogy mindig a gróf szóra asszociálok róla :D) György, Zoltán, Zsolt, Andor, Zsadány (alapból nem vagyok oda az ősmagyar nevekért, de ennek nagyon tetszik a hangzása), Balázs
20/49 A kérdező kommentje:
Ezek közül meg csak a Patrick tetszik, de az is van, egy a családban, egy baráti körben.
2011. jún. 9. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!