Elmondjam anyának vagy hallgassak róla?
Ma nem kellett bemennünk a suliba(mától vannak az osztálykirándulások,de mi csak pénteken megyünk,így megadták ezt a 2 napot szünetnek),ezért tegnap azt mondtam a szüleimnek,hogy a legjobb barátnőméknél alszom.
De nem ott aludtam,hanem az egyik fiú osztálytársamnál...
Még tegnap du. 3 óra körül írt egy sms-t a srác,hogy nincs-e kedvem találkozni vele valahol,mert a szülei elutaztak és most nincs kedve a beszívott haverjait hallgatni.
Én pedig teljesen megörültem,mert a srác a suliban(vagy talán a városban...) a legmenőbb és annak ellenére,hogy osztálytársak vagyunk,nem hittem volna,hogy ennyire jóban vagyunk,hogy talizzunk,de ez mind1.Ezért először azt hittem,hogy csak hülyéskedik vagy szivat,hogy menjek el,utána meg majd jót röhög a haverjaival rajtam.De ehelyett tök jól elvoltunk,beszélgettünk,jégkásáztunk meg minden.Utána mondta,hogy menjünk el hozzájuk és nézzünk meg vmi filmet.
Náluk elkezdtünk nézni egy filmet,utána meg beszélgettünk...Kiderült,hogy tök normális(én azt gondoltam róla,hogy nagyképű meg bunkó,de kiderült,hogy nagyon normális,ha nincsenek a közelben a haverjai).
Mikor eszembe jutott,hogy haza kellene mennem,akkor mondta,hogy maradjak náluk nyugodtan,ne menjek haza sötétben...Először komolyan azt hittem,hogy viccel.
Mégis miért akarná,hogy ott maradjak?!
De utána mondta,hogy van 2 vendégszobájuk,valamelyik biztosan jó lesz.Tudtam,hogyha hazamegyek,akkor biztos anyuci kislányának fog gondolni,aki nem mer anyuci nélkül elaludni.Ezért azt mondtam,hogy maradok,csak felhívom anyát és szólok neki.
De anyának viszont azt mondtam,hogy a legjobb barátnőmnél alszom.Ha azt mondtam volna,hogy egy fiúnál alszom,akkor biztosan nem engedte volna meg...://
Én azt hittem,hogy majd csak beszélgetünk meg tévézünk és hasonlók,de más lett belőle.
Először csak puszi,utána csók,utána meg...(nem Ő erőltette,én is akartam)
Tudtam,hogy tapasztalt,tudtam,hogy nem én leszek neki az első(nem úgy,mint Ő nekem...),de vele akartam lenni.
Nem azért,hogy bizonyítsak,hanem mert már régóta tetszett,csak nem mertem elmondani neki.
A fiú most azt szeretné,hogy járjak vele...Ezt én is szeretném,de annyira bűntudatom van,amiért hazudtam anyáéknak.
Anya reggel is kérdezte,hogy hogy aludtam meg mikről beszélgettünk a barátnőmmel.
Mindig mondja,hogy bármit elmondhatok neki,meg hogy majd mondjam el neki,ha lesz barátom...De ezt nem tudom,hogy kéne neki elmondani.Nem állhatok elé ezzel így...
Olyan rossz,hogy hazudtam erről...
Ha elmondom neki,biztos megharagudna.
De ha meg nem mondom el,akkor én leszek rosszul az idegességtől.
Mit csináljak?
Bocsi,hogy hosszú lett.
Egy 2 hónap múlva 15 éves lány
(légyszi csak normális válaszokat írjatok,ne kezdjetek el bunkózni,meg hogy minek kell ilyen hamar lefeküdni valakivel,mert higgyétek el,én sem így terveztem)
Itt az a kérdés, hogy elmondja-e az anyukájának vagy sem????
Miért szekáljátok azzal, hogy lefekdüt a fiúval? Egészségére? Ha a srácnak csak ennyire kellett, majd tanul belőle és legközelebb óvatosabb lesz, de szegény lány nem erre kiváncsi, hanem arra, hogy elmondja-e. Erre válaszoljatok!!
Szerintem igen, mondd el, és ha veszekedik veled, igaza van, tűrd el, utána majd édes lesz a kibékülés!!! Ügyesen!
jóanyád ezek után már nem sok mindent tud csinálni.
mondd el neki, tedd hozzá, h védekeztetek, aztán majd legközelebb nem esel be az első szembejövő ágyába.
számíts rá, h ez lesz a nyár tuti pletykája az osztályban!
Figyi. Ha felvagy készülve anyud mindenféle akár téged meglepő negatív napokig tartó reagálására, akkor mondd csak el. Egy tuti, máskor ne csinálj ilyet, mert látod milyen rossz mikor beindul a lelkiismeretfurdalás. És minél több mindent tud meg utólag anyud, annál kevesebb leszel szemében jogosan, és fájdítod a szivét.
Közben még mindig azon gondolkozok mi jó sülhet ki abból, ha elmondod ? Ja,te megkönnyebbülsz. Jól van az is valami !
Tényleg miért szinte mindenki azt mondja, hogy mondja el anyukájának ?
Mondjuk próbálok belegondolni, ha majd az én lányom ezt csinálja, igaz én is szeretném tudni, és megvédeni, és ha megtudnám, meglepődnék, de legalább elkezdhetném felvilágosítani. És tényleg rájöhetne, hogy fordulhat hozzám bizalommal.
A másik oldala, ha előtte szólt volna, persze, hogy nem engedtem volna el, de inkább talán haragudjon meg a gyerek ezért, minthogy nagyobb balhéba keveredjen esetleg. Inkább ő sírjon apróságokért, mint én egy nagy bajért.
Kislány de tényleg, hiába nem így tervezted, de így lett, mostmár lehet beindulsz jobban, és tényleg elkallódsz ezen téren, és kifognak használni a srácok. Ez az első lépés tudod. Ettől akar anyukád megvédeni. Épp mert fiatal vagy, és nem fogod fel, hogy ha így folytatod, hogy hát nem terveztem, csak így lett majd egyre többször, és mire huszon éves leszel nem kellessz majd senkinek, mert már átmentek rajtad. Ne csináld ezt ! Ezért kell később kezdeni, hogy feltudd ezeket a dolgokat fogni érettebben. Értem testileg érsz már erre a dologra, de némileg agyilag egyhangban kell legyen a kettő.
Nem akarok minden pasi ágyába befeküdni...
Ha csak egy kaland lettem volna neki,akkor nem szeretne velem járni.
Vagy én nem tudom...
Anya normális,sokak szerint fiatalos meg rugalmas,de néha nagyon elmebeteg tud lenni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!