Elmondjam anyának vagy hallgassak róla?
Ma nem kellett bemennünk a suliba(mától vannak az osztálykirándulások,de mi csak pénteken megyünk,így megadták ezt a 2 napot szünetnek),ezért tegnap azt mondtam a szüleimnek,hogy a legjobb barátnőméknél alszom.
De nem ott aludtam,hanem az egyik fiú osztálytársamnál...
Még tegnap du. 3 óra körül írt egy sms-t a srác,hogy nincs-e kedvem találkozni vele valahol,mert a szülei elutaztak és most nincs kedve a beszívott haverjait hallgatni.
Én pedig teljesen megörültem,mert a srác a suliban(vagy talán a városban...) a legmenőbb és annak ellenére,hogy osztálytársak vagyunk,nem hittem volna,hogy ennyire jóban vagyunk,hogy talizzunk,de ez mind1.Ezért először azt hittem,hogy csak hülyéskedik vagy szivat,hogy menjek el,utána meg majd jót röhög a haverjaival rajtam.De ehelyett tök jól elvoltunk,beszélgettünk,jégkásáztunk meg minden.Utána mondta,hogy menjünk el hozzájuk és nézzünk meg vmi filmet.
Náluk elkezdtünk nézni egy filmet,utána meg beszélgettünk...Kiderült,hogy tök normális(én azt gondoltam róla,hogy nagyképű meg bunkó,de kiderült,hogy nagyon normális,ha nincsenek a közelben a haverjai).
Mikor eszembe jutott,hogy haza kellene mennem,akkor mondta,hogy maradjak náluk nyugodtan,ne menjek haza sötétben...Először komolyan azt hittem,hogy viccel.
Mégis miért akarná,hogy ott maradjak?!
De utána mondta,hogy van 2 vendégszobájuk,valamelyik biztosan jó lesz.Tudtam,hogyha hazamegyek,akkor biztos anyuci kislányának fog gondolni,aki nem mer anyuci nélkül elaludni.Ezért azt mondtam,hogy maradok,csak felhívom anyát és szólok neki.
De anyának viszont azt mondtam,hogy a legjobb barátnőmnél alszom.Ha azt mondtam volna,hogy egy fiúnál alszom,akkor biztosan nem engedte volna meg...://
Én azt hittem,hogy majd csak beszélgetünk meg tévézünk és hasonlók,de más lett belőle.
Először csak puszi,utána csók,utána meg...(nem Ő erőltette,én is akartam)
Tudtam,hogy tapasztalt,tudtam,hogy nem én leszek neki az első(nem úgy,mint Ő nekem...),de vele akartam lenni.
Nem azért,hogy bizonyítsak,hanem mert már régóta tetszett,csak nem mertem elmondani neki.
A fiú most azt szeretné,hogy járjak vele...Ezt én is szeretném,de annyira bűntudatom van,amiért hazudtam anyáéknak.
Anya reggel is kérdezte,hogy hogy aludtam meg mikről beszélgettünk a barátnőmmel.
Mindig mondja,hogy bármit elmondhatok neki,meg hogy majd mondjam el neki,ha lesz barátom...De ezt nem tudom,hogy kéne neki elmondani.Nem állhatok elé ezzel így...
Olyan rossz,hogy hazudtam erről...
Ha elmondom neki,biztos megharagudna.
De ha meg nem mondom el,akkor én leszek rosszul az idegességtől.
Mit csináljak?
Bocsi,hogy hosszú lett.
Egy 2 hónap múlva 15 éves lány
(légyszi csak normális válaszokat írjatok,ne kezdjetek el bunkózni,meg hogy minek kell ilyen hamar lefeküdni valakivel,mert higgyétek el,én sem így terveztem)
Mondd el. Nem fog örülni, lehet, hogy meg is haragszik, de a leírásodból úgy érzem, ha haragszik, az nem azért lesz, amit csináltál, hanem azért, mert hazudtál neki. Mondd el neki, hogy bánt, hogy hazudtál és szeretnéd jóvá tenni, szeretnél őszintén beszélni vele. Mondd el azt is, hogy lelkifurdalásod van a hazugság miatt és ez jó lecke volt, soha többet nem akarsz hazudni neki. Ha haragszik, ne vitázz vele! Hagyj neki egy pár napot, hogy megnyugodjon, megeméssze a történteket! Aztán kérd meg, hogy üljetek le beszélgetni.
Ugye védekeztetek?
Jól megéritek ti a pénzeteket anyukáddal. Anyukád azért, mert engedett egy 14 éves KISlányt csak úgy egy telefon alapján ott aludni valakinél és még be sem biztosította magát, h beszélt volna egy felnőttel, aki átveszi a felelősséget, amíg nála vagy. Te meg azért mert egy hazug, buta fruska vagy.
Védekeztetek-e?
Csak úgy megsúgnám, h egy "kúl pasinak" a szex együttjárás nélkül nem jelent szerelmet. Ő nem azért lesz mostantól veled, mert szeret, hanem, mert könnyen kapható vagy.
Gratulálok az értelmes döntésedhez!
Nem vagytok olyan jóban, mégis átmentél hozzá, és ott aludtál? Mit gondolsz, ezek után a srác mennyire fog téged komolyan venni? Egyértelmű, hogy csak meg akart ...., és épp te értél rá, és te voltál olyan naiv, hogy átmentél hozzá...
Gondolkoznod kéne, nem csak menni a vakvilágba...
Ez attól is függ, hogy anyukád milyen. Inkább konzervatív, vagy liberális?
Én tuti elvárnám, ha a lányom - ha lenne:) - elmondjon nekem mindent. Nem azért, hogy megbüntessem, csak hogy ne legyenek előttem titkai, és ismerjem őt.
Ha anyukád nagyon konzervatív és merev, akkor ne mondd el neki. Most már úgy is megtörtént, nem tud rajta ő sem változtatni, csak baj lenne belőle. Bár szerintem az a jó anya-lánya kapcsolat, ahol ezt nem kell eltitkolni.
Most nem kezdelek el kioktatni, mint ahogy azt előttem tették, a kérdés nem erre vonatkozott. Remélem, nem csináltál hülyeséget. Az, hogy a srác a haverjai között milyen, nem mindig mérvadó, már tapasztaltam.
Amúgy remélem védekeztetek!!!
Persze,hogy védekeztünk.Nem akarok terhes lenni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mondd el anyukádnak, én is anya vagyok, én is szeretném ha elmondaná a lányom. Lehet, hogy először nem fog tetszeni neki, de ha kedves anyukád van, nem lesz semmi baj!
A rosszindulatú beszólogatósokkal ne törődj, irigyek! :) Nem ma voltam már fiatal, de azért még emlékszem rá.
Volt, hogy én sem mondtam igazat, attól még rendes, becsületes ember lett belőlem.
Szóval mondd el, jó lesz a lelkiismeretednek!
Kb. a 3. sorban tudtam már, hogy szex lesz a vége, ahogy anyukád is tudta volna, ha igazat mondasz neki. De te eljátszottad a bizalmát egy időre. Ő megbízott benned, te átverted, és megdugott egy pasi, akit még nem is ismersz igazán, csak "menő".
de te tudod, hogy 20-30 év múlva hogyan fogsz erre emlékezni, mert mindig fogsz, az biztos, és lehet, hogy 2-3 hét múlva, mikor ez a nagyon rendes sréc mér mindenkinek elkotyogta, hogy téged milyen könnyű ágyba vinni, akkor szükséged lenne anyukádra. Mert ha egy srác így hív fel, annak egyszerűen b@szhatnékja volt és kellett neki egy lyuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!