Honnan lehet megállapítani, hogy egy férfi agresszív és bántalmazó?
Nem akkor, amikor már benne vagy a kapcsolatban, hanem előtte, amikor még találkozgattok és ismerkedtek.
Honnan, milyen jelekből lehet azt látni és megérezni, hogy ez egy agresszív, bántalmazó ember, aki szavakkal ne adj' Isten tettekkel bántani fog.
Gondolom senki nem mutatja ki a foga fehérjét egy randin, de biztos vannak ennek jelei.
Ti mit gondoltok erről?
Mik lehetnek a jelek, amik vészcsengők, hogy ezzel az emberrel inkább ne kezdjük, mert agresszív lesz a kapcsolatban.
meg attól is, hogy milyen részegen. akit részegen nem lehet elviselni, azzal jobb nem összeállni :-P
de szerintem inkább az ilyen mézesmázos bűbájos típusokból bújhat elő az állat...
de a verbális nem feltétlenül jár fizikai agresszióval... a párom is ilyen, hamar felhúzza magát, felemeli a hangját, sokszor türelmetlen (igaz, ha baja van, azonnal megmondja, miért és mitől),
mégsem agresszív a szó negatív értelmében és soha nem bántana. és onnan is tudom, hogy ha nagyritkán bulizunk és többet iszik a kelleténél, akkor aranyosra issza magát, és tündérien bűbáj lesz (nem is láttam még ilyet előtte, más embereknél... sok férfi ordít részegen vagy akár becsiccsentve is, meg hangoskodik, na azt utálom).
(de annó előre meg is mondta, hogy ilyen típus, nem árult zsákbamacskát.)
Itt találsz infót: www.sorsunk-jovonk.hu/csaladon_beluli_eroszak_felismerese.html
Illetve a www.nokjoga.hu oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!