Szűz csillagjegy skorpió ascendenssel,1979-ben született férfi esetében milyen személyiséget rejthet? Lehet ez alapján alapvonásokat, jellemzőket megállapítani?
A tapasztalatom ez a skorpiókkal, azért írom.Ez egy nagyon fura, és érdekes példa, de az egyik külföldi fociklubb tulajdonosa nem engedte, hogy skorpió csillagjegyű játékosokat vásároljanak.Tudom mit gondoltok most.:)
Nagyon sok skorpió ismerősöm van, még anyukám is az, akit szeretek, de bennük van a baj, nagyonis.......és fogják magukat, beléd csípnek, és már nem is látod hová tűntek.Szval nagy kavarók tudnak lenni.De ez a privátom.
Van hogy az eszedre, de van hogy túlzottan a szívedre hallgatsz.
Nem tűröd a kritikát, azonnal visszavágsz.
Párkapcsolatodban törekednél a harmóniára, de a skori asc. bekever, így általában gyorsan lángra lobbansz, viszont fél-1 év után alábbhagy a dolog.
Munkádban kitartó vagy és gyors, de képes vagy 1-1 feladatért akár másokat is irányítani, hovatovább félreállítani. (nem erőszakosan, de megteszed)
Erős kisugárzásod van és ki is használod. Jól és sokat beszélsz, udvarias vagy, "gavallér" nak tartanak.
Nekem meg a barátnőm skorpió :O, ÚRISTEN!!! Ő maga a gonosz, szerintetek kidobjam azért, mert skorpió??!?!?! Amúgy jól megvagyunk, DE mert skorpió ki kellene ezek szerint.
Szerintem egy asztrológiában hívő, hiszékeny ember vagy, aki azt hiszi, hogy a csillagok állása valamiféle kapcsolatban van az egyéniségével.
Ez alapján gyenge vagy, szükséged van egy felsőbb erőre, hogy igazgasson. Párkapcsolatban papucs alkat, munkában meghunyászkodó alkalmazott, életben sikertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!