Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibol lehet megallapitani, hogy egy ferfi es egy no tenyleg jol mutat egyutt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 08:36
1/4 anonim válasza:
Ez milyen hülye kérdés? Rájuk nézel és látod. Pl. hasonló az öltözködési stílusuk, a testalkatuk (mármint úgy, hogy pl. egyik sincs elhízva, nagyjából ugyanolyan magasak, vagy a férfi csak nem sokkal magasabb), látszik rajtuk hogy jól érzik magukat együtt.. Szerintem ezekből. De amúgy meg tökmindegy jól mutatnak-e együtt vagy sem. Már ha nem valami kirakat barátot/barátnőt szeretnél.
2/4 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem, mert azt mondta az egyik ismerosom, hogy nagyon jol mutatunk az egyik ismerosommel; de szerintem meg egyaltalan nem, hiszen o fiu letere alacsony, en magasabb vagyok tole sokkal, o nagyon kover, en nem mondanam azt, hogy sovany vagyok, van rajtam egy par kilo felesleg, de nem vagyok kover. A srac tiszta pattanasos, en meg nem; mindig sotet szinekbe jar es sotet farmer nadragba, az en izlesem pedig teljesen mas.
2011. máj. 22. 09:09
3/4 anonim válasza:
Nekem a szüleim és a barátnőim mondták meg mindig,hogy én szebb vagyok az illetőnél,de csak utólag:DDD aztán én is rájöttem,h ez így van!
4/4 anonim válasza:
nekem mindig azt mondják h nagyon összepasszolunk a barátommal. egyforma a stílusunk, tudjuk szívatni egymást akárhol, akármikor, de látszik, h szeretjük egymást. ő pont annyival magasabb, amennyivel kell, mindketten világos hajúak vagyunk, de neki azért sötétebb, a testalkatunk is pont illik egymáshoz. jól nézünk ki, amikor mindketten talpig bőrben sétálunk cigivel meg sörrel a kezünkben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!