A férjetek/párotok milyen öltözéket szeret rajtatok leginkább?
leginkább azt szereti, ha semmi nincs rajtam :D
egyébként meg nem szokott beleszólni abba, h mit vegyek fel. egyébként sem öltözködöm közönségesen, bár ha egy kicsit kivágottabb cuccot veszek fel az esti mulatsághoz, akkor kesereg, hogy majd más pasik mustrálják a begyemet :D
vannak cuccaim, amiket lefikáz, mert pl nem tetszik neki a színük, de az nem érdekel. a fazont sosem firtatja, mert abból mindig olyat veszek, ami jól áll. színben meg nem muszáj egyezni az ízlésünknek :D
A párom azt szereti ha nincs semmi rajtam. :) Na de a kérdésre válaszolva így a nyár folyamán a kedvence a fürdőruha, aztán a fehér miniszoknya egy egyszerű toppal hozzá lapos / egy picit magassarkú (4 cm) papucs. Szereti még ezenkívül a feszülős farmer rövid nadrágokat is.
Télen feszülős farmer / cicanadrág, hosszított felső.
Amúgy nem szól bele abba, hogy mit vegyek fel, de szeretem látni a kis csillogó szemeit amikor olyan "elismerő" pillantásokat vet rám, mert tetszik neki a ruhám (is). :))))
gondolom, amiben utazni szoktam :P egyébként változó, de férjem általában azokat a ruháimat dícséri meg, amik nekem is a kedvenceim (hasonlít az ízlésünk).
29/N
Általában igyekszem ízlésesen és elegánsan, csinosan öltözködni. Mivel magas és vékony vagyok szinte mindent felvehetek, és a párom imádja őket. Mostanában nyári ruhák, van bokáig érő lenge általában lapos saruval vagy csinos papuccsal veszem fel. De vannak pánt nélküli virágmintás nyári ruhám is
Ilyeneket húzok amit szeret a párom (és a pasik is, mivel megnéznek:
Ilyenem van, ami a párom kedvence (ugyanilyen mint a kék)
Ilyesmi mint a két szélső csak más a mintája:
hasonló az összeállításom mint a szőkének a képen:
Szereti a rövid farmerszoknyát toppal és balerinával vagy magassarkúval.
Télen általában szövetkabát+ pulcsi+csőfarmer+ lapos magas szárú csizma, vagy kis sarokkal. De néha húzok szövetnadrágot is azt nagyon szereti, persze magas sarkúval!
27/N
A non plus ultra a combfix-babydoll kombó az amúgy hordhatatlanul magas sarkú papuccsal, de ez értelemszerűen nem állandó viselet :)
Amúgy a magassarkú/rövid szoknya vagy rövidnadrág/mély dekoltázsú póló a kedvence - bár nekem a dekoltázs mérethiány miatt mélyülhet akármeddig :)
De megszabni nem szokta, hogy mit vegyek fel (szép is lenne), max kéri, hogy most ezt-azt vegyek fel, mert abban tetszem neki.
Ami ízléses, nem szól bele, ha nagyon tetszik neki akkor megdícsér. Annyit szokott csak mondani, ha magas sarkúban vagyok, hogy felesleges ilyen kényelmetlen felvenni, neki tetszem lapos talpúban is :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!