A férjetek/párotok milyen öltözéket szeret rajtatok leginkább?
Télen szövetgatya,magassarkú csizma,szép felső a mániája,nyáron szoknya,magassarkú szandál,mély dekoltázsú top.
De melóba ha szoknyába vagy bármi csinosabb ruhába megyek,akkor csúnyán néz:) Bár tény hogy 15 pasival dolgozok egy irodában,tehát értem a féltékenységét,de ettől még nem szólhat bele
24/N
farmer, top, sportcipő.
nem, de elmondja, ha valami nem tetszik neki. mondjuk, el is várom:)
azt szereti ha csak 1tangában vagyok :)
nem szól bele, de alakítjuk a másik ízlését. Bár én kikérem a véleményét, hogyha ruhát veszek, hogy melyikben tetszek neki jobban.
teljesen mindegy miben vagyok...legyen az egy mackógatya mamusszal vagy szoknya tűsarkúval, netán csak egy csipkés hálóing tangával...neki tök mindegy...mindenhogyan imád a férjem!
és csak akkor szólja meg az öltözékem, ha egy kicsit is kilátszik a dekoltázsom...na úgy már nem mehetnék ki az utcára...hozzáteszem nem is szoktam és nem is akarok. 26/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!