Párom megcsalt. Valaha képes leszek újra megbízni benne?
Párom a kapcsolatunk legelején megcsalt, szakítottunk. Visszakönyörögte magát, újrakezdtük. Jó eggyütt, szeretjük egymást. Lassan 1,5 éve vagyunk együtt.
De én még mindig nem bízom benne, minden kis apróságot felfújok, féltékenykedős lettem pedig nem voltam az, ha félreérthető helyzetbe keveredik egyből a legrosszabbra gondolok. Ő ezeket elviselni, mert tudja hogy eljátszotta a bizalmam és "megérdemli" a hisztijeimet, mert ő már tudja hogy engem akar és nem kell más, megbízik bennem.
És pont erről beszélgettünk, és rossz ézrés fogott el hogy milyen rég éreztem azt hogy megbízhatok a páromba, és az milyen jó érzés volt. És hogy sztem az minden kapcsolat alapja.
Szerintetek, ha ennyi idő alatt nem tudtam megbízni benne újra akkor már nem is fogok?
kedves kérdező :) ezt halgasd meg benne van minden :)
http://www.youtube.com/watch?v=uPMyRRuZOvE&feature=player_em..
még egy zene ...ezt is muszály meg halgatnod..
ha nem érzed ezt amit a zene szol akkor nem érdemes vele lenned !!
Pont ugyanez a helyzet nálunk is:( Teljesen meg tudlak érteni.
kb. 1 hónap után megcsalt, de vele maradtam, mert elvoltunk, nem akartam komolyabbat, de mostmár így 2 év után más a helyzet, de bennem még mindig ott van az az eset, és olyan nehéz bízni.
Sajnos nem is nagyon tudok tanácsot adni, de jól esett írni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!