Ha meghatározhatnátok, milyen nemű gyermeket szeretnétek és mennyit és először milyet?
Figyelt kérdés
én két fiút szeretnék majd2009. márc. 19. 14:11
31/33 anonim válasza:
Hali!
Én még "kicsit" odébb tervezem a gyerekvállalást de elsőre mindenképp fiút szeretnék majd és utána ha lesz 2. mindegy. Csak egészséges legyen mind a kettő :).
32/33 anonim válasza:
nekunk van egy pocakban 2 fiu es egy kislany juniusra varjuk oket :)
33/33 anonim válasza:
Nos, ahogy elnézem, itt azok lettek lepontozva, akik nem azt írták, hogy csakis fiút, legalább kettőt. Akkor viszont mi értelme van a kérdésnek? Miért nem úgy lett feltéve, hogy "kik azok, akik még rajtam kívül 2 fiút szeretnének?" - és akkor a kérdező megkímélhette volna magát a sok, megerőltető lepontozástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!