Ha meghatározhatnátok, milyen nemű gyermeket szeretnétek és mennyit és először milyet?
Van egy fiam.
Most lányt, fiút, lányt, dupla lány ikreket és majd 35-40 között fiú-lány ikreket:)
De elég esélytelen, nincsenek ikrek a családban:(
En 26 eves vagyok , valahogyan kisfiut szeretnek , de nem tudom megmagyarazni miert . Pedig a kislanyoknak olyan aranyos ruhacskakat lehet kapni ,valahogyan megis kisfiut !!! :))
Meg nem mostanra tervezem , de ha varandos lennek talan nem is szamitana a neme, csak az , hogy egeszsegesek legyunk.
Nálunk két lány van. A férjem elsőre lányt is várt, örült is neki, hogy lány lett. Utána fiút, de megint lány lett. Én pont fordítva gondoltam, de hála istennek egészséges mind a kettő és EZ A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul mind a kettő /nem csak szerintünk/ szép is, okosak is és belevaló csajszik. Vannak különféle kívánságok, de a mai világban amiket hallunk, a sérült gyerekekről, tegye össze a két kezét akinek egészségesen születik a gyereke és becsülje meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!