Lehetetlen egy helyzet. Tudsz tanácsot adni?
Van egy férjem, akivel 5 éve házasok vagyunk. Vékony alkat, alacsony. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de nagyon félénk is. Általában a boltban is nekem kell kérni az olyan dolgokat amik esetleg pultban vannak, mert ő nem "szeret" idegenekhez beszélni. Nem érdekelt ez a része a dolognak korábban, de most úgy érzem nagyot fordult velem a világ. Megismertem az egyik barátját, aki izmos( nem kigyúrt), magas, széles a háta, nagyon jó beszélőkéje van és ami fontos ( nem valami jó környéken lakunk) egy kicsit sem félek a társaságában, ami viszont ebben az esetben nem jó : iszonyatosan vonzódom hozzá. De ha látok hasonló kaliberű férfit már fantáziálok róluk és mindig odáig jutok, hogy rájövök nekem férfi kell és nem egy felnőtt gyerek, akire már nem is egyenrangú félként tekintek. Volt valaki más is ilyen helyzetben? Menekülnék, de az nyilván válás lenne és én nem ezt fogadtam meg az oltárnál. De szenvedjek akkor egy életen át egy hibás,elvakult ( szerelmes) döntésért?
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!