Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi? Csak én vagyok a...

Ez most mi? Csak én vagyok a prűd és meg kellene reformálnom a gondolkodásmódomat vagy tényleg nem normális dolog amit kér?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a férjemmel, másfél éve házasodtunk össze. Minden rendben van közöttünk, testileg-lelkileg. Legalábbis eddig azt hittem, hogy így van.

A párom a haverjaitól 30. születésnapjára azt kapta, hogy befizették egy közös nyaralásra, a Kanári-szigetekre mennek 6 napra, holnap indulnak.

Tegnap este felvetette, hogy mi lenne, ha szabad kezet adnék neki. Vagyis, hogy azalatt az idő alatt még nyaral, azt csinál amit akar, azzal amit akar. Vagyis: ha megkíván egy nőt, akkor lefekszik vele és ha megkíván egy másikat, akkor azzal is. Persze ha nem akarom, itthon nem mondja el, történtek-e ilyenek. Merthogy neki erre szüksége van, mivel a "spanok" még szinglik, ezért tutira minden este más nővel fognak szexelni.

Na ez nálam annyira kiverte a biztosítékot, hogy azóta nem szólok hozzá és igen komolyan elgondolkoztam a váláson.

Mert ez nem normális dolog!!! Ha szeret, akkor nem akar mással kefélni még a Kanári-szigeteken sem. Meg nem értem, ott miért nehezebb türtőztetnie magát, mint itthon?? Ha meg nem szeret, akkor miért vett el egyáltalán?

Persze azt mondja szeret, ez csak frissítés lenne, és ha akarok, itthon én is szabadon csinálhatok bármit.

Hát kösz, én inkább kihagynám..

2011. jún. 5. 15:35
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Kedves 15:42, én azért annyira nem nevettem rajta, mikor meghallottam..
2011. jún. 5. 15:44
 12/42 anonim ***** válasza:
89%

Tán látta az elhajlási engedélyt?

Én tuti elválnék, mert ha ezt mondta és te nem egyezel bele akkor is félrefog dug.ni csak nem árulja el.

2011. jún. 5. 15:47
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az, aki írta, hogy jót nevetett... Ez irónia volt... És írtam is, hogy ez max viccnek jó, komolyan így értelmes felnőtt férfi nem beszél. Akárki akármit mondd ez egy ocsmány, és sértő dolog, senki se teheti ezt meg senkivel, főleg olyannal nem, aki nem ilyen beállítottságú, mint őkelme...
2011. jún. 5. 15:55
 14/42 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a férjed egy gyerek.

Milyen ember az akinek gáz a haverjai elött, ha tiszteli a feleségét?

Normális társaságban maximum heccelik ezzel az embert, de inkább megértik, elfogadják és felnéznek Rá.

Amúgy ez olyan dolog mint a pici gyerekeknél, ha már kérdez az rossz jel, akkor már csinált valamit.

Gondolom ha Te kérdeznéd ugyan ezt, akkor az nem lenne rendben.

Nem akarlak elkeseríteni, de elgondolkoznék, hogy hány Nöt fektetett meg melletted és még hanyat fog.

2011. jún. 5. 15:56
 15/42 anonim ***** válasza:
14%

És azt kérdezted a férjedtől hogy mi az amit nem kap meg tőled? Mert a tapasztalatok azt mutatják, hogyha valakinek minden megvan ami boldoggá teszi akkor nem néz félre.

Lehet hogy kevesebbet, vagytok együtt, vagy te vagy prűd(volt olyan kérése amit te nem vállalsz be, lehet hogy kicsit meghíztál mióta együtt vagytok. Szóval az anő vagy akibe beleszeretett és minden olyan mint a kapcsolat elején.

(tudom lepontozás jön, az egyszerűbb mint szembenézni a problémával)

2011. jún. 5. 16:32
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Dehogy vagy te prűd! Egy szeretetteljes kapcsolatba nem fér bele a megcsalás! Én is teljesen padlóra kerülnék, ha ilyet mondana a férjem. Sajnálom. Úgy látszik, hogy ő nem szeret annyira, mint te őt, vagy pedig nagyon másképpen gondolkodik a szerelemről és a házasságról. Gondolom, korábban erről nem volt sejtésed. Én biztosan megkérdezném tőle, hogy eddig akkor miért volt hűséges? (Mert nem volt rá alkalom?) Tudom, egyszerű azt mondani, hogy válj el, de ezek után én sem bíznék meg benne. Hiába bizonygatná utána azt, hogy mégsem történt semmi. Nagyon gondolkozz el.

Mondd csak, most, hogy látja, mit is okozott benned ezzel, hogy viselkedik? Egyébként az eszem megáll...

2011. jún. 5. 16:37
 17/42 anonim ***** válasza:
86%

"Lehet hogy kevesebbet, vagytok együtt, vagy te vagy prűd(volt olyan kérése amit te nem vállalsz be, lehet hogy kicsit meghíztál mióta együtt vagytok. Szóval az anő vagy akibe beleszeretett és minden olyan mint a kapcsolat elején.

(tudom lepontozás jön, az egyszerűbb mint szembenézni a problémával)"

Szerintem az az ember (férfi vagy nő), aki, ha a másik nem vállal be bizonyos dolgokat, vagy netán elhízik, vagy más, mint a kapcsolat elején, erre a problémára megcsalás megoldásával reagál, az már eleve nem néz szembe kettejük problémájával..vagyis az egyszerűbb utat választja...

2011. jún. 5. 16:43
 18/42 anonim ***** válasza:
2%

Amúgy meg, aki azt mondja hogy nem lehet megbízni benne az eléggé logikátlan.

Ha meg akar csalni akkor miért kérdezi meg?

Simán megtehetné egy szó nélkül, úgyse jönnél rá.

Tehát éppen azért lehetsz biztos benne hogy nem akar megcsalni mert szóba hozta.

2011. jún. 5. 16:43
 19/42 anonim ***** válasza:
72%
Az Elhajlási engedély c. film is nagyjából erről szól. De abban van egy nagy igazság, amit a férjem is mondott, amikor megnéztük: egy hét alatt épphogy rákészül az ember, mire ténylegesen összejönne valami, addigra vége a "kiszabott időnek" és ténylegesen nem történik semmi.
2011. jún. 5. 16:46
 20/42 anonim ***** válasza:
52%
Tehát éppen azért lehetsz biztos benne hogy nem akar megcsalni mert szóba hozta.-ez miért bizonyíték arra, hogy nem akarja megcsalni? Szerintem ez csak azt jelenti, hogy a bűntudatát akarja elodázni, hiszen tud róla a nej.
2011. jún. 5. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!