Mi egy jó és hosszan tartó párkapcsolat titka? Mi egy jó "feleség" és egy jó "férj" dolga a házassàgban? Egy nő hogyan legyen mindenféle segitség nélkül nő is és anya is egyben? Hogyan oldod a felgyülemlett feszültséget?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 11:27
11/12 A kérdező kommentje:
12:16-Os és egyben utolsó.ebben teljesen igazad van,a gyerekek pont úgy viselkednek ahogy,amilyen példát látnak.nagyon szeretném ha a gyermekeim nem ezt látnák,mert tudom,hogy ez nekik sem jó.én biztosan kitartok,a párom is,csak remélem hogy a gyerekeimben nem marad nagy lelki sérülés.a nagyobbik fiam ìgy is magas vérnyomásos,néha már vérzik az orra,nem jol türi ezt a helyzetet.de már talán csak 2 hónap és vége ennek a rémálomnak.na de nem azért írtam a kérdést hogy panaszkodjak.köszönök minden választ!
2011. jún. 5. 21:24
12/12 anonim válasza:
Ez nem fog működni! Férjet kell cserélned! Ő egy luta disznó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!