Mit tegyek? Kezdek elfáradni!
A párommal évekkel ezelőtt ismerkedtünk meg az interneten.sokáig csak leveleztünk,msn,telefon.miòta először találkoztunk azóta el sem váltunk egymástól.1 hétre terveztük a làtogatást,de ott is maradtunk.elég depressziòs időszakom volt akkor,de ő kitartott mellettem,pedig sokat veszekedtünk.sajnos nagyon rossz idoszak következett ezután is.nagyon hosszu ideig nem volt munkája csak egy-két maszek.hiába költöztünk másik megyébe,itt is alig kapott munkát.mivel a tesommal egy házban lakunk ez is sok vitát eredményez és emiatt is nagyon nehéz.a gyerekek nem mehetnek ki játszani miattuk,nem csinálhatnak mást max tv.pedig még kicsik,jàtszaniuk kéne.próbálunk elköltözni,de nincs hová.a tesja miatt bar listás lett,nem kap lakáshitelt.marad a veszekedés,depresszió.:(
Az öccsével nem beszél.a szülői házukat eladták,mivel alig kapott belöle vmit,az emlékeink mind ott maradtak.nagyon megviselte ez is.amit kapott pénzt azt arra kellett forditanunk h kifizessük néhány tartozásunkat.kommentbe folytatom...
...azt mondja miattam ment bele hogy eladják a házukat,az én hibám hogy nem maradt semmilye.sokat bánt(nem fizikailag).
Barátkozni senkivel nem akar.szex is csak havi 1-2 alkalom.ezt is rám fogja,hogy miattam nincs,mert egyik az hogy anno volt egy időszakom amikor nem hiànyzott a szex és mondtam neki h egy kisit hayagoljuk a dolgot,ezzel pedig szte azt mondtam h toobbet ne is probâlkozzon,a másik pedig h szerinte erőltetem a dolgot azzal,hogy pl.azt mondja kicsit alszik,ekkor keltsem fel,mert szeretné ha csinálnánk vmit.mikor felébresztem azt kapom hagyjam már,ne erőltessem pont ezért nincs semmi!:(
Közös programokat nem tudunk csinálni,mert nincsenek rokonaink,nincs kire hagyni egy kicsit sem a gyerekeket.(van 2 fiam az elöző házasságomból és egy közös lányunk).a fiuk is nehezen fogadnak neki szót.folyton azt mondja neki minden mindegy.
Nem tudom mit tegyek.folyton veszekszünk valamin.nagyon szeretem őt,tudom ő is engem,de ez akkor se mehet így tovább!mit tehetnék?mit csináljak?olyan rosszul érzem már magam!
Próbálj vele beszélni, úgy, hogy ne vita legyen a vége!
A gyerekeknek pedig millió lehetőség van a TV-n kívül, mindenesetre a TV a legrosszabb. Olvassanak, olvass fel nekik!
Nem akarunk válni.ő esküvőt akar mióta találkoztunk,csak nincs idő és lehetöség rá!ezt még hosszabb lenne elmondani,mint amiket eddig irtam.
A gyerekek még nem tudnak olvasni.én meg hiába akarok,még ők szolnak h ne olvassak nekik.egyébként bezárva egy szobába 4-en a hàrom gyerek meg én egész nap nem tul sok mindent tudunk csinálni.fözni és a dolgomat csinálni is akkor tudok ha elalszanak,de az ritka,mert tesom lanya sose hagyja őket.mindenképp azt hiszem az egyik legnagyobb dolog ami segitene a költözés lenne,mert akkor a gyerekek se lennének becsukva a szobaba egész nap és mi sem lennénk olyan feszültek.szerencsére 7köznap oviban van a két fiu igy nem kell itt bent ülniük!Sétálni se nagyon tudunk,mert ott meg nagyanyánk kap el minket és a sétábol az lesz,hogy bent ülnek nála én meg kint várjak azt ha szolok hogy menjünk akkor meg engem cseszeget az oreglány.:(
Nem tudom mit csináljak.annyi minden rosszul sül el!:(
Valószínű neki is olyan nehéz, mint neked. Csak míg a nők beszélni szeretnek a problémájukról, a férfiak sokszor bezárkóznak.
Először is mutasd ki, ha szereted még. Bújj oda hozzá, ha elmegy otthonról csókold meg, ha hazajön, kérdezd meg, milyen volt a napja. És kezdeményez többször, egyszer csak összejön :) És egyszer majd megnyílik és elmondja mi bántja és te is elmondod...
Ne akarj mindent erőből csinálni, legyél lazább és ne törődj annyit mások véleményével és ne gondolkozz rajta sokat, mert csak belebonyolódsz.
Az nagyon jó, ha most kifizetitek szépen a hiteleket, aztán majd alakul. Próbáljatok közben mindig jobb munkát, lakhatási lehetőségeket keresni. És csak pozitívan :) Lényeg, hogy együtt vagytok és a párod még mindig szeret, ha el akar venni. És mint írtad, ő is kitartott melletted egy rossz szakaszban.
Menjetek sétálni, kirándulni, jó idő van. Csináljatok mind közös programot néha. Ha mama hív, mond meg, jöjjön inkább ő, üljön ki veletek a friss levegőre. Vagy bírjátok ki nála párszor, később nem lesz már olyan szenzáció neki. Ha meg rossz idő van, lehet bent is kitalálni játékokat. Társas, közös mesélés, közös sütés, bábjáték, bújócska. activity, kirakós, rajzolás, zenélés... közös házimunka :)
És egyszer hetente kérd meg a párod, vigyázzon egy-két órára a gyerekekre (ha máskor nem, akkor akkor, amikor alszanak) és csinálj valami programot vagy csak legyél egy kicsit egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!