Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kulfoldon elek 4 hos lassan a...

Kulfoldon elek 4 hos lassan a babam akit persze imadok, de kezdek elfaradni. Mit tegyek hogy ne legyek ilyen faradt?

Figyelt kérdés
Nincs segitsegem akire akar egy orara is rabizhatnam.Apa reggel 7kor megy du 5-6 jon.Ejjel kel 2szer 3szor enni(anya tejes) a kicsim mar vagy egy honapja,nehezen alszok vissza.Gondoltam mar arra is hogy iratok valami gyogyszert.Gyengenek erzem magam,nincs mindig erom mar annyit beszelni a babamnak,es persze ezert meg jon a lelkiismeretfurdalas.Varom az otleteket.
2008. okt. 1. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, mintha magamra ismertem volna!!! Én is ugyanezt írhatnám!!! A különbség csak annyi, hogy a babám (kislány) még csak 2 hónapos, így az akkum még kicsit jobban fel van töltve... kérdés hogy meddig. Jön a szar idő és én is külföldön élek, nekem sincs segítségem, párom 7kor megy el és 5-6 körül jön... Nagyszülők részemről Magyarországon, a párom szülei is minimum 1 óra autóútra vannak ide. Frissen költöztünk ide, így senkit nem ismerünk. Az éjszakai szopi engem is nagyon lefáraszt. Rosszul alszok, keveset, nappal alig tudok valamit elintézni, restellem magam sokszor, hogy olyan "elveszett" vagyok. Rossz a magány, meg hát a baba sem olyan "kommunikatív". Ha van kedved, szívesen megoszthatjuk ügyes-bajos dolgainkat, hogy egymást erősítsük.
2008. okt. 1. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Èn Németországban lakom 5 éve.Sajna nekem sincsen semmi segítse´gem.Szüleim 1000kmre,anyósom 60kmre.A férjem reggel 6 kor megy és este 5-6 körül jön.A lányom 8 hónapos,igazi kishölgy.Sajna az alvás nem erössége.Nappal 1-2 órát alszik,éjjel pedig még mindíg min.3x felébred.Gondolhatod,hogy én hogyan érzem magam sokszor.Idövel meglehet szokni.....Igaz fáradt vagyok,de ár nem annyira mint 2-3 hónapja.Lehet,hogy vas hiányod van.hanappal alszik a babád,próbálj te is ledölni.Èn este´re szoktam nagyon kifáradni.

Lessz jobb is kitartás.

Hol laksz????

Ha gondolod írj privit.

2008. okt. 1. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatsz homeopátiás bogyót(Sedatif PC) bevenni, ami segíti az alvást, mellékhatása nincs, szoptatás mellett is lehet szedni. Én a terhességem alatt nem tudtam aludni éjszaka, orvos ismerősöm Silicea nevű Schüssler sót javasolt rá, tényleg nagyon hamar hatott és helyreálltak az éjszakáim. Több helyen olvastam, hogy néhányan a reggeli tejcsit lefejik és azt adják este a babának,mert az zsírosabb, így később lesz éhes, esetleg kipróbálhatod, ha gondolod. Szedj multivitamint, hogy ne merülj ki teljesen!
2008. okt. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!