Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kulfoldon elek, (Anglia)...

Kulfoldon elek, (Anglia) innen lehet intezni utlevelet, hogy ne kelljen haza utaznom?

Figyelt kérdés
LEJART AZ UTLEVELEM, NEM TUDOK HAZA MENNI,11 HOS BABAMNAK ADDIG NEM TUDOK PAPIROKAT CSINALTATNI MIG NEKEM NINCS ERVENYES UTLEVELEM, kovetseg nem ad felvilagositast ,azt mndtak minden le van irva a weboldalukon... en errol nem talaltam semmit...
2011. márc. 9. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor be kell menned személyesen a magyar konzulátusra és legfeljebb rájuk borítod az asztalt..
2011. márc. 9. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

En Angliaban elek es innen csinaltattam meg az utlevelem es nem kellett a nagykovetsegre mennem. Irtam a nagykovetsegnek es ok kuldtek egy nyomtatvanyt amit ki kellett toltenem az adataimmal (ez az a nyomtatvany ami otthon Magyarorszagon talahato es postan fog erkezni). Ehez egy levelet kellett hozzacsattolnom amit ugyved alairt (o irta meg a levelet is). Ez a level csak azt kell tartalmazza, hogy valojaban en vagyok az a szemely aki a kepen van es, hogy valosak az adatok, tehat nem mas el vissza az lejart utlevelemmel. Ez a level 2 eve kb. 25 fontba kerult (most fogalmam sincs mennyi, gondolom ugyvedfuggo).

Szoval egy nagy boritekba betettem ezt a levelet, 2 alairt fenykepet, a kitoltott magyar utlevel nyomtatvanyt amit a kovetseg kuldott, egy csekket amennyibe az utlevel kerul es egy 5 font ertekben felbelyegzett valasz boritekot mert ezzel jon majd vissza az utleveled. Nekem 3 hetre ra erkezett meg.

A babadnak viszont nem tudom az eljarast mert az en kisfiam Angol allampolgar.

2011. márc. 9. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
16:44-es vagyok, ha kozel laksz a kovetseghez vagy szemelyesen el tudsz menni akkor nem kell az ugyvedtol a level mert szemelyesen megjelensz. Akkor csak idopont kell es a fent emlitett dokumentumok.
2011. márc. 9. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:

16:44-es vagyok, Huuu bocsi most latom, hogy 2009 ota pont valtozott a helyzet mert ujlenyomat kell. :( Ahoz viszont haza kell utazni. :( Akkro nem tudom sajnos de igenyelhetsz ideiglenes magan utlevelet. Itt van, hogy mi kell hozza:

[link]

2011. márc. 9. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt talalod azt, hogy az ujlenyomat miatt nem tudjak mar megcsinalni ezert kell az ideilenes utlevel ha a tied mar lejart:

[link]

Bocsi, hogy ilyen szetszort vagyok es igy reszletekbe kuldtem el. :(

2011. márc. 9. 16:55
 6/6 A kérdező kommentje:
hat ez az lanyok...ujjlenyomatos... mit csinaljak addig a kis fiammal? legrovidebb ido is mig meg fordulnek...4 nap...ha??? nincs ki vigyazzon a kis fiamra...:( o meg nem tud jonni velem ugye, nincsennek okmanyai..amig a szulonek nincs ervenyes okmanya... ordogi -kor.. mindegy mikor, most ,1 honap mulva, 4 ho mulva.,.:( azert koszi a valaszokat
2011. márc. 9. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!