Tényleg felfoghatatlan, hogy a férjemmel nem vagyunk sziámi ikrek?
Volt egy meghívásom néhány napos kiruccanásra egy társasággal, ahol a többséget nem ismertem, csak a szervezőket. A férjemet hívtam elsőként, de mondta, hogy ő most egyéb dolgai miatt inkább itthon maradna, menjek nyugodtan és hívjak valaki mást a barátaim közül.
Az egyik legjobb barátom ráért (a szervező barátok hallomásból ismerték, személyesen nem), vele mentem, férjemnek semmi kifogása nem volt ellene.
Utólag hallottam vissza, hogy a társaság többi tagja ki volt akadva azon, hogy egy másik pasival mentem és nem férjemmel.
Ha egyszer neki ezzel nem volt gondja, ismeri azt, akivel mentem, másoknak ez miért jelent problémát?
Az egyetlen dolog, ami a férjemet "zavarta", hogy a barátom néha kicsit vadul vezet. Indulás előtt kezet fogott vele és megkérte, hogy vigyázzon rám és a kedvéért vezessen kicsit nyugisabban, hogy egy darabban kapjon vissza, illetve dobjak egy sms-t, ha megérkeztünk.
Mondjuk a feltételezést nem értem, hogy ha ellenkező neművel megyek valahová - amiről a férjem is tud - akkor miért lenne esélyes a megcsalás?
Azt általában titokban szokták az emberek, nem nyilvánvaló helyzetekben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez nem a te korábbi kérdésed? Mert szinte ugyanaz a történet, ugyanaz a helyzet. Csak abban a férjnek nem tetszett a dolog, ebben meg a társaságnak.:-))
Csak tudnám, hogy mi a fenének kell akkor összeházasodni,
ha utána mindenki mással csinál programokat??
Ha én valakit szeretek,
akkor azzal az illetővel szeretnék ÁLLANDÓAN együtt lenni!!!!
Nem pedig pótlékokkal.
Még ha semmi megcsalás sincsen benne(?),
de mégis milyen dolog az, ha mondjuk vasárnap délután elmeséled a férjednek a hetedet:
pl.:
Hétfőn a Gézával voltam az állatkertben.
Kedden a Jenővel voltam moziban.
Szerdán a Petivel voltam bulizni.
Csütörtökön Pistivel voltam a múzeumban.
Pénteken az egyik kollégámmal dug*tam. (...bocsika, elszóltam magam...)
Szombaton a Lacival vásárolni voltam.
Vasárnap azaz ma, meg neked főztem te állat, hogy zabálni tudjál!!
Hja és hétfőn elutazok két hétre nyaralni a (dugós)kollégámmal,
csak hogy ne érezzed azt, hogy össze vagyunk nőve!!!
Mert állandóan birtokolni akarsz és , hogy mindig veled legyek...
Nekem is kell a kikapcsolódás...
Nem kapok levegőt itthon...
Teljesen kisajátítasz...
El akarsz zárni a barátaimtól...
Mi? Hogy miért csak férfi barátaim vannak?
Mert utálom a nőket, mert mindig pasiznak...
stb...stb...
Akkor azzal az illetővel szeretnék ÁLLANDÓAN együtt lenni!!!!
tipikus inda.
Sajnos sokan tásrfüggők,nem egy embertől kell függni azon csüngni,mert az illető előbb utóbb nem akar majd állandóan veletek lenni akkor meg már meg kell kötözni,hogy maradjon veletek egyfolytában.
Meg is őrülnék ha egész évben csak párom fejét kéne néznem,vannak barátaim neki is családunk is,ne hogy má ilyen posványul kelljen élni,társaság nélkül egymás valágába,az ilyen inda tipust szokták elhagyni,megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!