Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg felfoghatatlan, hogy...

Tényleg felfoghatatlan, hogy a férjemmel nem vagyunk sziámi ikrek?

Figyelt kérdés

Volt egy meghívásom néhány napos kiruccanásra egy társasággal, ahol a többséget nem ismertem, csak a szervezőket. A férjemet hívtam elsőként, de mondta, hogy ő most egyéb dolgai miatt inkább itthon maradna, menjek nyugodtan és hívjak valaki mást a barátaim közül.

Az egyik legjobb barátom ráért (a szervező barátok hallomásból ismerték, személyesen nem), vele mentem, férjemnek semmi kifogása nem volt ellene.

Utólag hallottam vissza, hogy a társaság többi tagja ki volt akadva azon, hogy egy másik pasival mentem és nem férjemmel.

Ha egyszer neki ezzel nem volt gondja, ismeri azt, akivel mentem, másoknak ez miért jelent problémát?

Az egyetlen dolog, ami a férjemet "zavarta", hogy a barátom néha kicsit vadul vezet. Indulás előtt kezet fogott vele és megkérte, hogy vigyázzon rám és a kedvéért vezessen kicsit nyugisabban, hogy egy darabban kapjon vissza, illetve dobjak egy sms-t, ha megérkeztünk.

2011. jún. 4. 23:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, miért olyan nagy probléma ez másoknak. Sokan birtoklásból és féltékenységből el sem tudják képzelni, hogy a párjuk jól érezheti magát egy 3. személlyel.. Én képtelen vagyok ilyen kapcsolatban élni, szükségem van barátokra és külön programokra. Buta emberek ítélkeznek és gondolják azt, hogy a másik h*lye, és nincs jó oka arra, amit csinál..

Mindenkinek másra van igénye. Én belerokkannék, ha kizárólag csak egyforma ingerek érnének a párommal, egymáshoz hasonlóvá válna minden gondolatunk és együtt töltött időnkben csak bámulnánk a falat.. Éltem ilyen kapcsolatban, és tudom, hogy nekem nem hiányzik többé. Azt pedig főleg nem szeretem, mikor a párom "függ" tőlem, nem akar sehova menni nélkülem, semmit csinálni nélkülem, mert így én vagyok valahol a felelős a boldogságért, és ha valamihez nincs kedvem, akkor is mennem kell, ha neki jó akarok.. Egy férfi azért ne vesszen el egyedül sem az életben. Ízlések és pofonok..

2011. jún. 4. 23:37
 12/34 anonim ***** válasza:
56%

talán,mert az aemberek többsége szeret másokkal foglalkozni, és többet belemagyarázni a dolgokba, mint ami azok mögött valóban megbújik.

Milyen jó lenne,ha mindenki először magával foglalkozna, és nem mással!? (Lehet a saját házuk táján sepregetni...)

Mennyire találó, hogy más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát se!

Hát, ezért mennem a realiti,meg a kukkoló műsorok,mert ezeken lehet csámcsogni...

Ne törődj velük! Peregjen le rólad/rólatok.

üdv!

2011. jún. 4. 23:41
 13/34 anonim ***** válasza:
mennem=mennek
2011. jún. 4. 23:42
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

Mi is ilyenek vagyunk. Az emberek magukból indulnak ki, és sajnos kevés az olyan kapcsolat, ahol féltékenység nélkül barátkozhat egymással két különböző nem.

Nálunk pl. a férjem nagyon jóban van az exével, és hetente egyszer együtt squasholnak. Az ismerőseim nagy részét már helyettem is megütötte a guta, engem meg egyáltalán nem zavar.

2011. jún. 4. 23:45
 15/34 anonim ***** válasza:
29%

Ha nektek így jó ne törődjetek másokkal.sokan nem tudnak mit kezdeni magukkal és inkább pletykálnak.

Egyébként mi is olyanok vagyunk mint az egyik válaszoló,mindent együtt.de valahogy úgy êrzem ez lesz a vesztünk.pârom sehová nem menne nélkülem(kivéve a melo),barátkozni sem nagyon akar.(bár ez h nem megy sehova nem csinál semmit a végére ùgy jön ki h engem hibáztat érte)pedig néha már én mondom neki hogy menjen el egy kicsit valahová,ne üljön velem itthon folyton,mert nem lesz így jó!

Mondjuk mi sajnos elég fêltêkeny típusú emberek vagyunk.hiába probálok nem az lenni,nekem nem megy,de ettől független nem szeretném magamhoz láncolni.felőlem elmehetne ha akarna bárhová,de nem megy.

2011. jún. 5. 07:34
 16/34 anonim ***** válasza:
70%
Én szeretek együtt lenni a férjemmel, de amikor ő nem ér rá akkor én üljek otthon, ha meghívásom van? Isten ments. Van egy legjobb barátom, aki egyébként nem a nőket szereti, ha kimozdulok vele rendszeresen visszahallom, hogy biztos vele csalom a férjem... Nevetséges, hogy az emberek mindig csak mással tudnak foglalkozni saját magukkal meg nem.
2011. jún. 5. 07:38
 17/34 A kérdező kommentje:

Egyébként a konkrét példától eltekintve érdekelne maga a jelenség is. Kinek mennyire van igénye, hogy néha saját programja legyen, más emberekkel is töltsön időt? Vagy mindig mindenhova a partnerrel mennétek szívesebben?

Melyik verziót mi indokolja nálatok?

2011. jún. 6. 15:27
 18/34 napietus ***** válasza:
nálunk kezdetektől természetes volt, hogy mindkettőnknek vannak külön programjai. ez soha nem is volt köztünk téma. de együtt lenni is nagyon jó :)
2011. jún. 6. 16:07
 19/34 anonim ***** válasza:
82%
Én az 50%-os aki a férje nélkül is kimozdul ( micsoda bűn, mivel lepontoztatok) imádok a férjemmel lenni, de nagyon sokszor nem ér rá. Legszívesebben vele mennék mindenhova, de nem tehetem, akkor hívok mást. Na bumm.
2011. jún. 6. 16:22
 20/34 anonim ***** válasza:
54%
Én irigylem azt aki féltékenység nélkül tud külön programokat szervezni. Engem sem zavar a külön program amíg nem ellenkező nemű az illető... Ezen nem tudok változtatni, még ha nem is mutatom belül nagyon féltékeny vagyok
2011. jún. 6. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!