30 éves nőként egy 60 éves férfi párja vagyok. Miért nézik ezt sokan rossz szemmel?
Én meg 35 vagyok, a férjem meg 69.És?15 éve vagyunk boldog házasok, van egy 14 éves kamasz fiunk is.
(amúgy nem Te írtad nekem, hogy segítsek?)
Pireteca!
Hogy te mennyire szegényes vagy...
Inkább hallgattál volna, mint hogy h.lyeségeidel fárassz mást.Voltál te már ilyen helyzetben?Ha nem akkor jobb ha hallgatsz.
Mi utat a kutyának nem mutatunk, szeretetben élünk, és b+, pont tegnap a 40 éves szomszédunk halt meg szívrohamban, otthagyva 3 gyereket.Akkor mi is van,Ki garantálja, hogy egy fiatalabb sokáig ott van a családjával, egy öregebb, meg meghal?Te az én férjemet nem tudnád 100-on lefutni, teniszezik, jachtot vezet, jetskizik, minden reggel fut a tengerparton 10km-et, úgyhogy nincsen viszonyítási alapod, addig ne oszt az észt.
21:15-ös voltam.
Az uts= 62%-os és 68%-os csuda jók vagytok, körözitek egymást.
Nem garancia természetesen, hogy fiatalabban valaki nem hal meg, de azért realitást nézve mégiscsak az idősebbek szoktak előbb általában meghalni. Vagy ennyire rosszul tudom a statisztikát ?
A másik az, hogy nem jellemző, hogy majdnem 7O évesen az emberek úgy rohannak, és hajtanak mint a férjed. Ennek viszont örülj nagyon, de azért realitás megint az, hogy ez nem így szokott lenni legtöbb esetben.
Kedves kérdező
Ugyanúgy mindneki csinál hibákat életében, ugyanúgy a fiatal fiatalba szerelmes ugyanazt a szerelmet érzi, amit most te egy idősebb iránt. Senki nem tudhatja a maga jövőjét, sorsát. Legyél őszinte magadhoz, hogy mit, meddig hogyan vársz a kapcsolattól, és lépj az alapján. Azzal semmi gond, hogy érzelmileg így jártál. Az sem jobb ha valaki mint sok fiatal, a narkós, meg iszákosba van totál beleesve, és nem tud ellene mit tenni. Ugyanaz a kettő érzelmileg odavagytok mindketten. Ne másokkal foglalkozz, de azért legalább itt amiket írtak és magad gondolatai alapján próbálj valamelyest ésszerű megoldást választani. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy erről szó sem lehet. Az meg, hogy más mit gondol, ha zavar, akkor azt is vedd a latba. Egyébként meg nem kellene zavarjon, mert abba bele lehet őrülni, ha mindenkinek megakarnánk felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!