Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves nőként egy 60 éves...

30 éves nőként egy 60 éves férfi párja vagyok. Miért nézik ezt sokan rossz szemmel?

Figyelt kérdés
Mindketten felnőttek vagyunk.
2011. jún. 4. 19:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
69%
Ezt te honnajt veszed? Én nem nézlek rossz szemmel. Legfentebb kíváncsian. Neked lehet rossz a lelkiismereted, vagy az önértékelésed. Vagy a gazdag pasinak kellett uj mosógép. Esetleg az öreg unta már a porszívózást. Vagy az öreglányt. Bármi lehet...
2011. jún. 4. 21:11
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Én meg 35 vagyok, a férjem meg 69.És?15 éve vagyunk boldog házasok, van egy 14 éves kamasz fiunk is.

(amúgy nem Te írtad nekem, hogy segítsek?)

2011. jún. 4. 21:15
 23/35 anonim ***** válasza:
a szerelmet nem lehet csak úgy arrább dobni, főleg ,ha kölcsönös ! Legyetek sokáig boldogok együtt! :)
2011. jún. 4. 21:38
 24/35 anonim ***** válasza:
79%
Mivel feltetted ezt a kérdést benned is felmerült hogy ez nem az igazi, gondolom én.
2011. jún. 4. 22:00
 25/35 anonim ***** válasza:
24%
Mert irigyek. Az emberek irigyek a pénzre, irigyek a boldogságra. Nem kell velük törődni, kik neked ők, hogy megmondják mit tehetsz és mit nem? És kik ők,hogy számítson a véleményük? Beszélje ki, nézzen csúnyán, akinek ez okozza a boldogságot, szerintem azzal van gond, nem pedig veled. Ha neked ez a férfi az igazi, akkor főleg nincs joguk beleszólni az életedbe. Hidd el,magukkal van gondjuk, mert olyan pozitív lelki és fizikai értékeket látnak, amik tőlük/belőlük hiányoznak.
2011. jún. 4. 22:48
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert a norma az, hogy nem ekkora korkülönbséggel legyenek a párok egymásé, hogy élethossszan lehessenek együtt. És valljuk be 6O után már ki tudja, mennyi van, de tuti visszaszámlálás. Míg 3O-an még javában előre. Másik az esetleges gyerekvállalás, ahol nemcsak a pár boldogsága a lényeg, hanem hogy a gyerekkel minél több hasznos élménydús időt töltsenek a gyerekért, és ezt igen nehéz elképzelni ha valaki 6O évesen kezd el babázni. A szerelmesek nem szoktak ilyesmibe belegondolni. Még két fiatalpár sem tud belegondolni sokmindenbe, pedig a rózsaszínköd szinte mindig elmúlik. De fiatalabban rugalmasabb az ember a változásokhoz, feldolgozni azokat.
2011. jún. 5. 03:21
 27/35 anonim ***** válasza:
41%
Mert az emberek irigyek. Ezzel a házassággal egyszerre több legyet is üthetsz. Nyugodtan félredughatsz, ha az öreg már nem bírja. Este hamar elalszik, és nem zaklat. Kézzel még csak össze sem maszatol. Végül hamarabb meg fog murdelni, és még több manid lesz. És mivel gyakorlott vagy az idős ápolásban, a következő már eleve 80 éves lesz.
2011. jún. 5. 11:08
 28/35 anonim ***** válasza:
53%

Pireteca!

Hogy te mennyire szegényes vagy...

Inkább hallgattál volna, mint hogy h.lyeségeidel fárassz mást.Voltál te már ilyen helyzetben?Ha nem akkor jobb ha hallgatsz.

Mi utat a kutyának nem mutatunk, szeretetben élünk, és b+, pont tegnap a 40 éves szomszédunk halt meg szívrohamban, otthagyva 3 gyereket.Akkor mi is van,Ki garantálja, hogy egy fiatalabb sokáig ott van a családjával, egy öregebb, meg meghal?Te az én férjemet nem tudnád 100-on lefutni, teniszezik, jachtot vezet, jetskizik, minden reggel fut a tengerparton 10km-et, úgyhogy nincsen viszonyítási alapod, addig ne oszt az észt.

21:15-ös voltam.

2011. jún. 5. 17:39
 29/35 anonim ***** válasza:
17:39-es megadta az utolsó mondatával a választ a kérdésre. Jót röhögtem. Kössz.
2011. jún. 5. 21:59
 30/35 anonim ***** válasza:

Az uts= 62%-os és 68%-os csuda jók vagytok, körözitek egymást.

Nem garancia természetesen, hogy fiatalabban valaki nem hal meg, de azért realitást nézve mégiscsak az idősebbek szoktak előbb általában meghalni. Vagy ennyire rosszul tudom a statisztikát ?

A másik az, hogy nem jellemző, hogy majdnem 7O évesen az emberek úgy rohannak, és hajtanak mint a férjed. Ennek viszont örülj nagyon, de azért realitás megint az, hogy ez nem így szokott lenni legtöbb esetben.

Kedves kérdező

Ugyanúgy mindneki csinál hibákat életében, ugyanúgy a fiatal fiatalba szerelmes ugyanazt a szerelmet érzi, amit most te egy idősebb iránt. Senki nem tudhatja a maga jövőjét, sorsát. Legyél őszinte magadhoz, hogy mit, meddig hogyan vársz a kapcsolattól, és lépj az alapján. Azzal semmi gond, hogy érzelmileg így jártál. Az sem jobb ha valaki mint sok fiatal, a narkós, meg iszákosba van totál beleesve, és nem tud ellene mit tenni. Ugyanaz a kettő érzelmileg odavagytok mindketten. Ne másokkal foglalkozz, de azért legalább itt amiket írtak és magad gondolatai alapján próbálj valamelyest ésszerű megoldást választani. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy erről szó sem lehet. Az meg, hogy más mit gondol, ha zavar, akkor azt is vedd a latba. Egyébként meg nem kellene zavarjon, mert abba bele lehet őrülni, ha mindenkinek megakarnánk felelni.

2011. jún. 5. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!