Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék a ház urával?...

Mit csinálhatnék a ház urával? Háziasszonyok/lányok, mit csináltok az emberrel, ha makacs?

Figyelt kérdés

A párom egész éjszaka rosszul volt, fájt a hasa, hasmenése is volt kicsit, de nem e-colis. Egész nap próbálom neki mondani, h mit lehet enni, inni, de semmi. Szerinte, ha nem eszik, nem iszik az a kúra. Próbálja legalább is bemagyarázni nekem, az egészségügyisnek, több évi szakmai gyakorlattal, oklevéllel a kezemben.

Ki fog száradni, ha így folytatja, de nem érti meg. Azt hajtogatja, h menjek át a boltba krémes sütiért, mert azt meg tudná enni. Múltkor, mikor hasonló volt a helyzet beadtam neki a derekam, persze tudtam, h nem lesz jobb és be is bizonyosodott. Életemben nem volt még ilyen rossz páciensem!!!

2011. jún. 4. 19:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ezt a mondást alkalmazni fogom :) Egyébként már evett egy nagy adag tonhalsalátát, szóval szerintem már csak a sajnáltatás része megy az egész mizériának. :)
2011. jún. 4. 22:34
 12/14 napietus ***** válasza:
ja, lehet :) apám is szokott halálosan náthás lenni :P kettőt tüsszent, rögtön ügyvédet, papot kér :P:D
2011. jún. 4. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Én inkább azt vettem észre, hogy a férfiak "hősködnek" és a 40 fokos lázzal vírusfertőzésre is azt mondják,hogy semmiség nem kell orvos :S
2011. jún. 5. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
55%

22:28-as: Nehogy mar te dontsd el melyik valasz hasznos es melyik nem.

Hagyd hatarozza el a kerdezo milyen valaszt vegyen figyelembe es milyent nem.

Lehet hogy viccesnek tunt amit irtam, de van benne igazsag.

2011. jún. 5. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!