Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen következményekkel...

Milyen következményekkel járhat az ha egy 8. -os nem megy el a ballagására?

Figyelt kérdés

8évet lehúztam az osztálytársaimmal,amiket műveltek velem az katasztrófa,azért nem mentem át másik iskolába mert a szüleim azt mondták 6.ban,hogy bírjam ki ezt a két évet valahogy. Hát nagy nehezen kibírtam,de nekünk jövő hét szerdán ér véget a suli szombaton pedig ballagás,én nem akarok el menni,mert tudom,hogy az utolsó napomat is megkeserítik.Persze nem mondom el senkinek,hogy nem megyek el,csak mikor eljön az a nap nem megyek és kész. Súlyos asztmás vagyok,mi lenne ha azt mondanám bizonyítvány osztáson,hogy befulladtam és a kórházba bevittek,és ott tartottak pár napig? (Nem egyszer előfordult ilyen.) Az osztályfőnök ezért megbuktathatna?Mert nekem apu azt mondta.. Meg,hogy utána nézhet és akkor nekem annyi..

Tudom,nem szép dolog ilyet kieszelni,szégyellem is a képem,de akármennyire hihetetlen nekem jobb lenne ha nem mennék el..:S

2011. jún. 4. 13:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem is pokol volt az általános, és elmentem a ballagásra. Mikor kimentünk, azt hittem, vége a pokolnak, erre körülálltak, és elkezdtek pofozni, röhögve, hogy na, még utoljára szétverünk, emlékbe... Ennyit a szép emlékről. Annyi volt a bűnöm, hogy törékeny lány voltam, akin ki lehetett tölteni az otthon ért sérelmeiket. Gyűlölöm azt az időt.
2011. jún. 4. 18:21
 22/23 A kérdező kommentje:
Utolsó:Nagyon sajnálom:S
2011. jún. 4. 19:07
 23/23 anonim ***** válasza:
68%
ha nem mész el, nekik fogsz örömöt okozni. menj el, és mutasd meg hogy nem félsz tőlük.
2011. jún. 4. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!