Mit gondoltok arról, ha egy 13 éves gyerek az anyukájával alszik? (Heti pár alkalommal) Baj lehet ez a gyereknek?
Nem emlékszem meddig aludtam együtt anyukámmal. Elég sokáig. És nem csak pár alkalommal, egymás mellett volt az ágyunk.
Később mikor a szomszéd néninél nyaraltunk ott is egy ágyban aludtunk, nem nagyon volt más lehetőség. Illetve volt - a horkolós nénivel alhattam volna egy szobában. Inkább aludtam anyukámmal egy ágyban.
Tudtommal csak normális mértékben lettem orvosi eset :)))
én is anyuval alszom ha nála vagyok (látogatóban, mert külföldön lakom). 29 évesen is :D
jó, 2x2m az ágy.
apunál nem szoktam aludni, de az se zavarna.
29N
Hát nem tudom, én hétvégén együtt aludtam anyummal szombatonként, mert az ő szobájában volt TV és maratoni filmnézést rendeztünk. Semmi bajom nem lett tőle.
Sőt, amikor beteg volt, akkor is többször vele aludtam (15 voltam), mert féltettem... Ha élne, lehet aludnék még vele...
A szexuális életem köszöni jól van, és egyéb minden, amit képesek a pszichológusok, meg egyéb emberek itt belebeszélni a dolgokba.
21/L (5 éves kapcsolatban)
ma 21:29 -örölök, hogy jól vagy. De OKOZHAT BAJT. Az más.
A nevelési tanácsadóban olvasászavarral(!) (
meg mással is) vitt gyerek:
a szülőkhöz első kérdés: hol alszik? hol az ágya? külön alszik? majd:miyen a kapcsolata az apával, az anyával? stb
A rendszeres okozhat bajt, lehet, de ha heti párszor, az miért?
Van saját ágya, szobája (ott a tudat bene, hogy van hova menni, ha egyedül akar lenni), nincs rájuk szorulva, de szerintem sok embernek megnyugvás a szülője mellett aludni, ha szereti. (nem napi szinten gondolom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!