Mit gondoltok arról, ha egy 13 éves gyerek az anyukájával alszik? (Heti pár alkalommal) Baj lehet ez a gyereknek?
megzavarja, megzavarhatja a pszichoszexuális fejlődést- ezt elég egyértelműen tudják az orvosok, pszichológusok...
gyereknek semmi keresnivalója a szülők ágyában, se külön, se együtt.Csecsemőnek sem.Soha.
Azért merült fel a kérdés,mert már nagyobb a gyerek,és kíváncsi vagyok mit gondolnak erről mások.Tudom,hogy vannak sokan akik úgy vélik,hogy tényleg soha semmi keresnivalója gyereknek a szülők ágyában,de sok olyat is ismerek aki szülővel alszik.
Köszi az eddigi válaszokat!:)
Szerintem nem gond, ha ez nem mindennapos dolog.
A szülők elváltak (gondolom, de legalábbis nem élnek együtt), lehet, hogy ez volt rá ilyen hatással, még fel kell dolgoznia a dolgot.
Főleg, ha az apa egy biztonságot nyújtó minta volt számára.
Most ezt a biztonságot úgy tudja újra "átélni" ha néha az anyukájával alszik.
Persze nem vagyok pszichológus, úgyhogy csak "találgatok".
Kamasz koromban (sőt, még most, huszonévesen is) volt olyan párszor, hogy ha valami "trauma" ért (szakítás például) éjjel áthívtam anyut beszélgetni és akkor itt is maradt velem.
Egyszerűen ilyenkor jólesett a közelsége és megnyugtatott.
L/24
nem gáz, csak ne nagyon mondogassátok, mert akkor már az lesz...én pl 14 éves koromig anyámmal aludtam.
17/L
Elég gáz, gondolj csak bele ha majd kollégista lesz mit fog szenvedni, főleg az elején. Egyáltalán nem egészséges.
Ha fiú, akkor meg eleve ő kamaszodik, egyre jobban vonzódik az ellenkező nemhez, és ott alszik mellette az anyja lenge öltözetben. Szinte már most elég nagy valószínűséggel meg lehet jósolni, hogy anya komplexusban szenvedve egy idősebb nő társaságában fogja keresni a szerelmet.
Ha meg lány, akkor annyi, hogy ez nem áll fent, de akkor sem egy egészséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!