Mit gondoltok arról, ha egy 13 éves gyerek az anyukájával alszik? (Heti pár alkalommal) Baj lehet ez a gyereknek?
Nem elváltak a szülők,csak messze dolgozik az apuka.Úgy szoktak rá az együttalvásra,hogy kiskorukban (3-4 évesen) éjszaka felénél mindig átmászkáltak a szülők szobájába.A végén már mindig együtt aludtak.Pár éve már nem mindig alszanak együtt,néha tesókkal,unokatesókkal.
Mentek a zöld kezecskék!:)
Igazából a leszoktatással nincs gond:)Csak jó érzés együtt aludni,ha úgy támad kedvük.De nem feltétlen akarnak együtt aludni.Csupán szeretnek.
Köszi!:)
Nem baj,esetleg csak akkor ha erre kényszerítve van és nincs más lehetősége ( saját ágy vagy szoba hiánya)
Én kiskoromban a tesómmal örültünk ha együtt aludhattunk anyukánkkal a ritka alkalmakkor (amikor apukánk éjszakás volt) szinte mindig ott aludtunk.Akkor lehettem én is 13 körül de inkább 12:)
Olyan értelmesek vagytok, már 3. oldalon keresztül azt fújjátok hogy nem egészséges.
Nem csupaszon alszik az anyja előtte, nincs abban semmi ha 1üt alusztok, meg miféle pszichoszexuális fejlődésre lenne negatív hatással?:D besz*rok
2 oldalra fordultok és alusztok nem ölelkeztek meg ienek, bár az se gond mert csak muterod.
És külön tudja választani az ember a lányt és szülőt.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!